automata bejelentkezés
belépés
Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.
Cégnév/kulcsszó:
Megye/Város:
1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
repülőjegy-értékesítés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

Budapest
1067 Teréz krt. 43.

Fax: 269-5173
Telefon: 889-3900

Cégleírás:
Szállodánk Budapest belvárosában található a Nagykörúton, közel az üzleti negyedhez, a Szent István Bazilikához, a Hősök Teréhez és a Margitszigethez. Rövid sétával érhető el az Állami Operaház és a Zeneakadémia. A repülőtér 23 km távolságban, busz- és villamosmegálló, valamint a Nyugati Pályaudvar 300 méterre van a szállodától.


Budapest
1067 Teréz körút 25.

Telefon: 302-3111

Nincs fotó

Budapest
1052 Apáczai Csere János u. 4.

Telefon: 266-4347
Fax: 266-4339

Cégleírás:
Cégünk főként üzletemberek számára kínál rugalmas megoldást magyarországi látogatásuk megtervezéséhez.
Nincs fotó

Budapest
1056 Irányi u. 10.

Fax: 266-5047
Telefon: 266-8067

Cégleírás:
Irodánk M and A néven már 10 éve az első tíz repülőjegy értékesítő iroda között szerepel.
Nincs fotó

Budapest
1075 Madách tér 7. II. emelet 5.

Telefon: 268-0191
Fax: 267-0291

Nincs fotó

Budapest
1056 Irányi u.10.

E-mail: armuth.zsuzsa@morea.hu
Telefon: 429-2001
Telefon: 429 2000
Fax: 429 2006
E-mail: morea@morea.hu
Budapest
1065 Révay u.12.

E-mail: revay@morea.hu
Fax: 354-1983
Telefon: 354-1982

Cégleírás:
A Morea Utazási Iroda 1995-ben alakult, nevét a francia-polinéz Moorea szigetrol kapta, ahol jómagam is jártam. Itt nincsenek szállodakomplexumok, egy életre szóló emlék a csodálatos vizi bungallókkal, igazi kikapcsolódás a pihenni vágyóknak. Már a szobából megtekinthetjük az "üvegpadlón át" a tengerben lubickáló halakat, kis lépcso vezet minket a zölden csillogó vízbe. Különleges élményt nyújt az odalátogatóknak. Kell ennél nagyobb élmény? Az utazás varázsa, az élmény, az illatok...megérinti az embert...
Magyarországon a repülojegy értékesítésben a 9. helyet foglaljuk el a légitársaságok kiemelt partnereként. Rendelkezünk IATA tagsággal az egész világot átfogó Amadeus helyfoglalási rendszerrel.
Bármikor, bármilyen utat megszervezünk, legyen az egyéni, csoportos vagy incentive utazás. Vállaljuk orvos-, és egyéb konferenciák teljes köru lebonyolítását (regisztrációval együtt), valamint sportolók utaztatását.
Exkluzív csomagokat árulunk. Belföldön wellness-, és gyógyüdülohelyeket, kastélyszállókat ajánlunk. Értékesítünk nemzetközi vonatjegyeket, szállást, utasbiztosítást, autóbérlést a világ bármely részén.
Célom az igényes utaztatás, a minoség, a színvonalas kiszolgálás. Igyekszem saját tapasztalataimat, az utazás szeretét másokkal is megosztani.
Látogasson el hozzánk és életre kel a Világ!

MOREA SZIGETE
Tahititól mindössze 17 km-re fekvő Moorea nevű szigetnek (hajóval fél óra, repülővel 7 perc) sikerült megőriznie természetes szépségét, melyről már Cook kapitány is szólott - a polinéz szigetvilág egyik legszebb öblével büszkélkedhet Moorea - és számtalan művészt ihlet meg még napjainkban is. Sokan azt állítják megéri repülővel megközelíteni a szigetet, hogy elénk táruljanak Moorea hihetetlen öblei. Vulkanikus csúcsai cápaállkapocs-szerűen emelkednek ki és tükröződnek vissza a Cook és a Opunohu öblök csendes vizein.
Moorea hegyei oldalát ananászfa ültetvények borítják, a fehér homokos partokat körbeveszik a kristálytiszta lagúnák. Moorea ideális akár egy egynapos kiránduláshoz, ám ha hosszabb ideig maradunk, felfedezzük a szigetből áradó békét és nyugalmat, és a boldogság csodálatos érzését. Egy széles, sekély lagúna veszi körül Moorea függőleges hegyeit, ahol vízesések sugarai futnak le a páfránnyal díszített kőszirteken. Zöld csúcsokkal szegélyezett békés rétek töltik majd meg érzékeit és frissítik fel a fenséges természetbe vetett hitét. A szigetet kicsit jobban ismerhetik azok, akik látták az 1984-ben Mel Gibsonnal itt forgatott Bounty című filmet.
Itt található Francia Polinézia szállodaszobáinak egyharmada és a térség legnagyobb ananászültetvénye.
Moorea a bennszülöttek nyelvén sárga kígyót jelent, feltételezések szerint így hívták az első telepes családot a szigeten. Meglehet, hogy a família tagjainak eredeti anyakönyvében nem ez a név állt, ez inkább a helyiekkel kialakított jó kapcsolatára utalhat.
Azok számára, akik a tengerparti kikapcsolódást választják nagyszerű búvárkodási, horgászási lehetőséget biztosítanak Moorea korallzátonyai és eldugott öblei.
Budapest
1123 Táltos u. 15/a.


Cégleírás:
Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik.
Nincs fotó

Budapest
1117 Fehérvári út 15

E-mail: andoratura@andora.hu
Skype: andorapult
Telefon: 386-9536
Fax: 209-3055
Telefon: 209-3055

Cégleírás:
Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik.
A tenger szerelmeseinek ajánljuk
Adria Horvátország, Dalmácia,Isztria, Dubrovnik,, Zadar, Trogír,
www.andora.h
Nincs fotó

Budapest
1087 Kerepesi út 2.

E-mail: info@wasteels.t-online.hu
Fax: 210 2806
Telefon: 343 3492
Telefon: 210-2802

Cégleírás:
A Wasteels Utazási Kft Budapest Keleti pályaudvaron található, a csarnokban a 9. vágány mellett.
Fo profilunk a nemzetközi és belföldi vasúti menetjegyeladás. Utazási irodaként működünk, így repülojegy, szállás és utazási ajánlatok értékesítésével, és pénzváltással is foglalkozunk.

Az iroda egy 1950 óta tevékenykedo nemzetközi utazási irodai hálózat része.

A Wasteels irodái Európa csaknem minden országában megtalálhatók, 19 országban muködnek Dániától Görögországig , Franciaországtól Bulgáriáig.
A hálózat 160 saját irodából áll, és kb. 700 alkalmazottat foglalkoztat.

A Wasteels központja az 1950-es években az európai vasutakkal együttmuködve alakította ki a 26 éven aluliaknak szóló úgynevezett BIJ WASTEELS 26 és a külföldön munkát vállalók és családtagjaik utazását elosegíto un. BIGT WASTEELS TICKET nemzetközi vasúti ajánlatot. Ez utóbbi az EU csatlakozással megszünt .
Az ifjúsági ajánlat, bár még az utóbbi években is kb. százezer utas vette igénybe, 2008 decemberben megszünt..
A Wasteels ajánlat árusítása mellett a Wasteels irodák teljes köru utaztatási és idegenforgalmi tevékenységet végeznek.

A magyar Wasteels 1990 óta tevékenykedik. Ezalatt az idoszak alatt kb. 400.000 fiatal utazott Magyarországról vonattal Európa cca. 1000 városába BIJ WASTEELS 26 nemzetközi vasúti menetjeggyel.

Jelenleg a WASTEELS a MÁV után a legnagyobb belföldi és nemzetközi jegykiadó iroda.

Irodánkban természetesen teljes árú és kedvezményes vasúti jegyet is lehet vásárolni annak érdekében, hogy az utasok a számukra legoptimálisabb árajánlatot és eljutási lehetoséget vehessék igénybe.

A magyar Wasteels az osztrák vasut - ÖBB - menetjegy értékesítő partnere.
Utazási irodánkban megvásárolhatók az ÖBB értékesítési rendszerében megtalálható osztrák belföldi menetjegyek, továbbá osztrák állomásokról érvényes kedvezményes nemzetközi jegyek, autósvonatokra érvényes menetjegyek, EUROSTAR jegyek, olasz belföldi menetjegyek, stb.

Belföldi és nemzetközi nosztalgia vasúti utazások érékesítése.
Budapest
1075 Madách Imre út 1

Fax: 322-3049
Telefon: 267-7149

Cégleírás:
Cégünk utazási irodaként működik. Tunézia szakértői vagyunk. Úticéljaink között szerepel: Marokkó, Monastir, Alanya, Maldív-szigetek, Sharm el Sheikh, Djerba, Törökország, Bali, Kemer, Sri Lanka, Hurghada, Egyiptom, Antalya, Side, Tunis, Thaiföld, Medina.


Nincs fotó


1
|
|
|
|
|
|
|
|
|default box content

default box content

default box content

default box content

default box content