Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

115 db találat

repülőjegy-értékesítés

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

repülőjegy-értékesítés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mauri Utazási Iroda

  Weboldal: http://www.mauri.hu

  A Mauri Utazási Irodát 1997-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a legjobb szolgáltatással és a legkedvezőbb árakkal tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Terveink sikeres megvalósítását mutatja, hogy mára a 20 legnagyobb magyarországi utazási iroda között található cégünk.

 • 2. Budapest Airport Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér Üzemeltető Zrt.

  Weboldal: http://www.bud.hu

  A BA Zrt. küldetése az, hogy 2015-ig a Budapest Airportot Közép- és Kelet Európa legsikeresebb repülőterévé tegye mind az utasszám bővülés, mind a kiszolgálás minősége, mind pedig a működési hatékonyság terén. A repülőtér lehet Budapest és egész Magyarország gazdasági növekedésének egyik kulcsszereplője.
  A Budapest Airport Zrt. feladata Magyarország legjelentősebb és egyben az új EU tagországok második legnagyobb repülőterének irányítása, működtetése és fejlesztése. A repülőtér üzemeltetője a tartós hatékonyságot és a jövedelmezőséget tűzte ki céljául.
  Bíztatóak a kilátások: A légi forgalom jelentősen nőni fog a régióban. A Budapest Airport kedvező alapokkal rendelkezik a további útvonal fejlesztésekre, valamint jók a növekedési lehetőségei a repüléssel kapcsolatos üzletágakban és azokon kívül is.
  Az üzemeltető célja a légikikötő szilárd pozíciójának további erősítése, a repülőtérben rejlő lehetőségek felismerése és azok megvalósítása. A dinamikusan fejlődő gazdasági környezetben erősíteni kívánja a repülőtér helyzetét az egyre fokozódó versenyben.
  A vállalat meghatározó lépéseket tett annak érdekében, hogy átszervezze üzleti tevékenységét és a repülőtér infrastruktúrájának fejlesztésével megfeleljen a a jövő kihívásainak. A folyamat középpontjában a bővítési és modernizációs program, a BUD Future áll.

 • 3. Hotel Aranykereszt

  Weboldal: http://www.hotelaranykereszt.hu

  A Dél-Tiszántúl legvonzóbb látványossága a Fehér-Körös partján fekvő Gyula. A város a középkori téglavár mellett, nyári várszínházi előadásairól és fesztiváljairól is nevezetes. A század közepén értékes vegytartalmú, gyógyító ásványvizek törtek fel itt és kialakult a sokak által látogatott gyógy-, és strandfürdőtelep, mely mára már európai színvonalú fürdőkomplexummá fejlődött. Számos hazai és külföldi turista keresi fel a várost, nyaranta a szállodák zsúfolásig megtelnek. Közülük is az egyik legkedveltebb az Aranykereszt, amely Gyula belvárosában, az Eszperantó téren, egy, az 1800-as évekből származó patinás épületben működik. A szálloda hangulatában híven őrzi a múlt század vég stílusát. Húsz komfortos, zuhanyzós szobájában telefon, televízió és mini bár áll a szállóvendégek rendelkezésére.

  Bővebb információért klikkleljen Web-címünkre!

 • 4. HRG Magyarország Kft.

  Weboldal: http://www.hrgworldwide.com

  Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik a Hogg Robinson Csoport tagjaként, ami a világ több, mint 100 országában van jelen üzleti utaztatási szolgáltatásaival.

  Főiroda:

  Budapest
  1139, Teve u. 1/a-c.
  Tel.: 36 1 486 2910
  Fax: 36 1 266 6053
  E-mail: info.hu@hrgworldwide.com
  web.: www.hrgworldwide.com

  Győri Iroda
  Győr
  9024, Babits M. u. 17/a.
  Tel.: 36 96 518 815
  E-mail: erzsebet.varga@hrgworldwidwe.com

 • 5. Párizs Tours

  Weboldal: http://www.parizstours.hu

  A Párizs Tours - a párizsi és franciaországi utak specialistája - immár 17 éves tapasztalattal, felkészült, gyakorlott kollégákkal, kiváló idegenvezetőkkel áll az utazni vágyók rendelkezésére. Körutazásaink, városlátogatásaink (Párizs, Loire völgye, Eurodisney, Normandia, Bretagne, ) elismertek utasaink körében csakúgy, mint szakmai és incentív útjaink. Országszerte több mint 200 utazási irodában - az összes nagyvárosban - is megtalálhatók ajánlataink. Referenciáink: Baumit Kft., Rába-Lux Kft., Nestlé Hungária, Geofor, Progadat Kft., CBA, KIPSZER Rt., Brókernet Kft., FTC.

 • 6. FINNAIR Légitársaság

  Weboldal: http://www.finnair.com

  Cégünk légi személyszállítással foglalkozik.

 • 7. Globair Hungary Kft.

  Weboldal: http://www.globairgroup.eu/hu

  A Globair Hungary Kft, mint az Emirates, a Cathay Pacific és az Air Malta légitársaságok, valamint a Marriott International szállodalánc, továbbá a Hertz Rent-a-car bérautó cég képviselete fontosnak tartjuk, hogy partnereink ügyfelei (utasok és cégek) úgy érezzék, hogy a szolgáltatásainkat tekintve nem egy képviselővel, hanem magával a légitársasággal, a szállodával vagy a bérautó céggel állnak kapcsolatban.  Partner légitársaságaink (Air Malta, Cathay Pacific, Emirates) utasainak olyan utazási élményt szeretnénk szerezni, mely különleges, nem mindennapi és emlékezetes.

  Szeretnénk, ha az autót külföldön bérlők élvezhetnék a Hertz nyújtotta biztonságot a világ útjain, illetve a legmagasabb szintű ügyfélkezelést itt Magyarországon.

  A Marriott szállodalánccal már szerződéses viszonyban álló, illetve az ott megszálló üzleti utazók és üzleti utaztatók tekintetében célunk, hogy olyan támogatást adjunk Budapestről, melynek eredményeképpen a foglalás, az egyedi igényeknek a Marriott szállodalánc felé való közvetítése, gyors, pontos és gyümölcsöző legyen.

 • 8. Morea Utazási Iroda

  Weboldal: http://www.morea.hu

  A Morea Utazási Iroda 1995-ben alakult, nevét a francia-polinéz Moorea szigetrol kapta, ahol jómagam is jártam. Itt nincsenek szállodakomplexumok, egy életre szóló emlék a csodálatos vizi bungallókkal, igazi kikapcsolódás a pihenni vágyóknak. Már a szobából megtekinthetjük az "üvegpadlón át" a tengerben lubickáló halakat, kis lépcso vezet minket a zölden csillogó vízbe. Különleges élményt nyújt az odalátogatóknak. Kell ennél nagyobb élmény? Az utazás varázsa, az élmény, az illatok...megérinti az embert...
  Magyarországon a repülojegy értékesítésben a 9. helyet foglaljuk el a légitársaságok kiemelt partnereként. Rendelkezünk IATA tagsággal az egész világot átfogó Amadeus helyfoglalási rendszerrel.
  Bármikor, bármilyen utat megszervezünk, legyen az egyéni, csoportos vagy incentive utazás. Vállaljuk orvos-, és egyéb konferenciák teljes köru lebonyolítását (regisztrációval együtt), valamint sportolók utaztatását.
  Exkluzív csomagokat árulunk. Belföldön wellness-, és gyógyüdülohelyeket, kastélyszállókat ajánlunk. Értékesítünk nemzetközi vonatjegyeket, szállást, utasbiztosítást, autóbérlést a világ bármely részén.
  Célom az igényes utaztatás, a minoség, a színvonalas kiszolgálás. Igyekszem saját tapasztalataimat, az utazás szeretét másokkal is megosztani.
  Látogasson el hozzánk és életre kel a Világ!

  MOREA SZIGETE
  Tahititól mindössze 17 km-re fekvő Moorea nevű szigetnek (hajóval fél óra, repülővel 7 perc) sikerült megőriznie természetes szépségét, melyről már Cook kapitány is szólott - a polinéz szigetvilág egyik legszebb öblével büszkélkedhet Moorea - és számtalan művészt ihlet meg még napjainkban is. Sokan azt állítják megéri repülővel megközelíteni a szigetet, hogy elénk táruljanak Moorea hihetetlen öblei. Vulkanikus csúcsai cápaállkapocs-szerűen emelkednek ki és tükröződnek vissza a Cook és a Opunohu öblök csendes vizein.
  Moorea hegyei oldalát ananászfa ültetvények borítják, a fehér homokos partokat körbeveszik a kristálytiszta lagúnák. Moorea ideális akár egy egynapos kiránduláshoz, ám ha hosszabb ideig maradunk, felfedezzük a szigetből áradó békét és nyugalmat, és a boldogság csodálatos érzését. Egy széles, sekély lagúna veszi körül Moorea függőleges hegyeit, ahol vízesések sugarai futnak le a páfránnyal díszített kőszirteken. Zöld csúcsokkal szegélyezett békés rétek töltik majd meg érzékeit és frissítik fel a fenséges természetbe vetett hitét. A szigetet kicsit jobban ismerhetik azok, akik látták az 1984-ben Mel Gibsonnal itt forgatott Bounty című filmet.
  Itt található Francia Polinézia szállodaszobáinak egyharmada és a térség legnagyobb ananászültetvénye.
  Moorea a bennszülöttek nyelvén sárga kígyót jelent, feltételezések szerint így hívták az első telepes családot a szigeten. Meglehet, hogy a família tagjainak eredeti anyakönyvében nem ez a név állt, ez inkább a helyiekkel kialakított jó kapcsolatára utalhat.
  Azok számára, akik a tengerparti kikapcsolódást választják nagyszerű búvárkodási, horgászási lehetőséget biztosítanak Moorea korallzátonyai és eldugott öblei.

 • 9. ČSA Cseh Légitársaság

  Weboldal: http://www.csa.cz

  A légitársaság kizárólag repülőjegy-értékesítéssel foglalkozik.

 • 10. Robinson Tours

  Weboldal: http://www.robinsontours.hu

  Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik, 1994 óta sikeresen. Jellemzően bulgáriai és oroszországi utazásokat bonyolít le budapesti és balatonfüredi irodájában. Honlapunkon ki- és beutaztatással kapcsolatosan minden olyan fontos információt megtalál, amely elősegíti egy gondtalan utazás lehetőségét, a kiválasztott országban.Bulgária specialistájaként ebben az évben nem csak Budapestről és Debrecenből, hanem Sármellékről is indítunk repülőgépet heti rendszerességgel.

  Az egyik legjelentősebb Törökországi utazási iroda, a TEZ Tour partnereként kínáljuk Önöknek ettől az évtől a Törökországban az Antályai Riviéra csodálatos világát a szállodák legszélesebb körű választékával.Szintén újdonság Montenegró és a kevésbé ismert Albánia festői partvidékének a felfedezhetősége, itt is a szálláslehetőségek széles skáláját biztosítjuk.Ha Kedves Utasunk nem találja meg a szálláslehetőségek között a neki megfelelőt, kérjük, érdeklődjön irodánkban, partnereinknél a további lehetőség után! A Robinson Tours csapata idén is azon dolgozik, hogy Önnek gondtalan és emlékekkel teli nyaralást biztosítson! Reméljük, élni fog a lehetőséggel és Utasaink között üdvözölhetjük!

  R O B I N S O N - T O U R S

  8230 Balatonfüred
  Arácsi út 4.
  Tel.: +36 87/555-250
  Fax::+36 87/581-580
  E-mail: bfkiut@robinsontours.hu
  Nyitva tartás:
  hétköznapokon: 08:30-17:00
  szombaton: 09:30-14:00

  1051 Budapest
  Sas u. 1.
  Tel.: +36 1/486-3670
  Fax: +36 1/486-3676
  E-mail: bg@robinsontours.hu
  Nyitva tartás:
  hétfőn: 9:30-17:30
  keddtől - péntekig: 09:00-17:30
  szombaton: 09:30-14:00

  8380 Hévíz Széchenyi u. 50.
  Email: hevizkiut@robinsontours.hu
  Nyitva tartás:
  hétköznapokon: 09:00-17:30
  szombaton: 09:30-14:00

Kapcsolódó kulcsszavak