Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

rendszerprogramozó képzés

kifejezésre
1

Rendszerprogramozó képzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mikrokozmosz Oktatási Központ

  Mikrokozmosz Oktatási Központ - Rendszerprogramozó képzés - Tudakozó.hu Mikrokozmosz Oktatási Központ - Rendszerprogramozó képzés - Tudakozó.hu Mikrokozmosz Oktatási Központ - Rendszerprogramozó képzés - Tudakozó.hu Mikrokozmosz Oktatási Központ - Rendszerprogramozó képzés - Tudakozó.hu Mikrokozmosz Oktatási Központ - Rendszerprogramozó képzés - Tudakozó.hu Mikrokozmosz Oktatási Központ - Rendszerprogramozó képzés - Tudakozó.hu Mikrokozmosz Oktatási Központ - Rendszerprogramozó képzés - Tudakozó.hu

  1051 Budapest, Sas u. 25.

  A Mikrokozmosz Oktatási Központ 1992-ben alakult, a felnőttoktatási piac több minőségi garanciáját is magukénak tudhatjuk, így a Felnőttképzési Akkreditációs Testület (FAT) is minősítette intézményünket, valamint a Felnőttképzési Vállalkozások Szövetségének minősítésével is rendelkezünk. Az általunk működtetett ISO minőségirányítási rendszernek köszönhetően a korábbi időszakban megszokott minőséget tovább tökéletesítettük.

  A Mikrokozmosz Oktatási Központ az elérhető tudás háza. Felnőttoktatást, továbbké...


  Részletek
 • 2. Mezőgazdasági és Erdészeti Szakképző Intézet, Gyakorlóiskola

  2081 Piliscsaba, József Attila u. 2.

  A Földművelési Minisztérium mezőgazdasági szakiskolájából fejlődött ki a mai oktatási intézmény. A 90-es évekre az univerzális mezőgazdasági és erdőgazdasági gépész képzés lett az iskola fő profilja.
  Iskolánk biztosít szakiskolai, tanfolyami és szakközépiskolai képzést és továbbképzést, angol és német tanfolyamot, akár kollégiumi elhelyezéssel, sportolási és egyéb szabadidős elfoglaltsággal.


  Részletek
 • 3. Szofi Education Center of Computer Science

  6723 Szeged, Debreceni u. 18/c

  Cégünk számítógépes oktatást folytat.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak