Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

66 db találat

rendezvénykivitelezés

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Rendezvénykivitelezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 21. Etyek Vendégfogadó - Rókusfalvi Pince

  2091 Etyek, Alcsúti út 4.

  Néhány évvel ezelőtt köteleztem el magam a borászatnak és ezzel párhuzamosan szerettem bele abba a festői községbe Etyekbe, ahol szőlőm és présházam is található. Sokan nem értettek meg, amikor egy pici, öreg parasztház helyére megálmodtam az ország kedvenc vendégfogadóját. Úgy tűnik, hogy az álom most mégis valóra válhat: a fogadó áll és arra vár, hogy meghódítsa vendégei szívét. Jöjjön el és engedje, hogy Önt is elbűvölje az Etyek Vendégfogadó.


  Részletek
 • 22. Hattrakció Rendezvényszervező Iroda

  1149 Budapest, Egressy út 110.

  Ajánlatunk a tervezett rendezvény céljainak és az Ön elképzeléseinek megismerése után a programelemek legideálisabb összeállítását és az adott rendezvény arculatához, témájához való rendezését is tartalmazza. Elgondolásuk igény szerint szabadtéri, városi szintű kiszereléstől kezdve kisebb-nagyobb méretekben megvalósíthatók, az adott felkéréshez, az aktuális rendezvényhez rugalmasan alakíthatók.

  1.attrakció
  Konferenciák, szakmai találkozók

  2.attrakció
  Színpadi műsorok lebonyolítása, művészeti csoport...


  Részletek
 • 23. Insignia Rendezvényszervező és Szolgáltató Kft.

  1123 Budapest, Kékgolyó u. 2/a

  Tapasztalatunk hiteles és nélkülözhetetlen szakértői hátteret biztosít minden projekthez, melyhez nagyfokú rugalmasság, ügyfélközpontú kreatív gondolkodásmód és gyors reakcióidő társul - meghatározva az INSIGNIA arculatát.


  Részletek
 • 24. Confhotel Kft.

  1117 Budapest, Szerémi út 7/a

  Cégünk rendezvényszervezéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 25. Gold Sziluett Kiállításszervezés és Kivitelezés

  1165 Budapest, Atlasz u. 25.

  Cégünket 1990-ben alapítottuk. 33 éves szakmai tapasztalattal végezzük a kiállítás kivitelezést. Kapcsolataink kiépítésével mindig a hosszútávú eggyütműködésre törekszünk, áraink kialakításánál is ez a legfőbb szempont.


  Részletek
 • 26. Palace Catering Rt.

  1222 Budapest, Nagytétényi út 64.

  Cégünk, a PALACE CATERING 1989-ben alakult. Azóta - a hazai vállalkozások életében meglehetősen hosszúnak számító időszakban - egy, a legigényesebb nemzetközi elvárásoknak is megfelelő catering-hálózatot építettünk ki, és több egyedi hangulatú éttermet létesítettünk és működtetünk. Befogadóképességünk 280 fő. Rendezvényszervezést házon kívül is vállalunk!


  Részletek
 • 27. Music City Kft.

  1021 Budapest, Széher út 8.

  Cégünk rendezvények szervezésével és művészközvetítéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 28. Madách Imre Városi Könyvtár

  2660 Balassagyarmat, Rákóczi u. 50.

  Helytörténeti gyűjteményünket megtekinthetik 2660. Balassagyarmat, Rákóczi u. 107. Tel.: 35/300-663.
  Két évtizednyi útkeresés után végre elfogadhatóbb körülmények közé került a könyvtár és határozott művelődés- és könyvtárpolitikai célkitűzések megvalósításáért, tervszerűen kezdett el dolgozni. Szervezeti felépítése tisztázódott és kialakultak tevékenységi területei. A város lakóinak száma ekkor 15 147. 1972-ben 25 000 könyvet birtokoltak 675 ezer forint értékben, s 81 000 forintért vásároltak új dokumentu...


  Részletek
 • 29. TOF Productions Médiaügynökség Bt.

  1121 Budapest, Konkoly-Thege M. u. 21.

  A TOF Productions a vonatkozó területeken teljes szolgáltatási körrel rendelkezik.


  Részletek
 • 30. Günzer Tamás Pincészete Kft.

  7773 Villány, Baross Gábor u. 79.

  1998 óta foglalkozunk borászattal és vendéglátással. Jelenleg 6 hektár területen gazdálkodunk, melyet folyamatosan 10 hektárra növelünk. A szőlészetre és a borászatra egyaránt a nagy precizítás a jellemző.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak