Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

26 db találat

rekultiváció

kifejezésre
1 | 2 | 3

Rekultiváció keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Terszol Környezetvédelmi és Építőipari Kft.

  Terszol Környezetvédelmi és Építőipari Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Terszol Környezetvédelmi és Építőipari Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Terszol Környezetvédelmi és Építőipari Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Terszol Környezetvédelmi és Építőipari Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Terszol Környezetvédelmi és Építőipari Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Terszol Környezetvédelmi és Építőipari Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Terszol Környezetvédelmi és Építőipari Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Terszol Környezetvédelmi és Építőipari Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Terszol Környezetvédelmi és Építőipari Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Terszol Környezetvédelmi és Építőipari Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Terszol Környezetvédelmi és Építőipari Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu

  1113 Budapest, Bartók Béla u. 66. V. 3.

  A TERSZOL Szövetkezet tizenhét éves szakmai múltjának, sokoldalú tevékenységének, valamint korrekt, megbízható munkájának köszönhetően igen széles üzletkörrel rendelkezik. Referenciaként meg lehet említeni szinte az ország összes nagyvállalatát, ahol évek óta teljes körű környezetvédelmi szolgáltatást nyújt a felhalmozott, illetve folyamatosan képződő veszélyes hulladékok előkezelésében, ártalmatlanításában.
  Üzletpolitikánkat, üzleti szellemünket úgy alakítjuk, hogy egyaránt eleget tegyünk Megrendelőink ig...


  Részletek
 • 2. Techno-Wald Kkt.

  Techno-Wald Kkt. - Rekultiváció - Tudakozó.hu

  2500 Esztergom, Dobogókői út 78.

  Termékeink a Derozion-2+ és a Geomembrán I-II-III. az OTH-nál bejegyzett védett szabadalmak és ÉME Közúti és Vízűgyi alkalmazási engedéllyel rendelkeznek.
  -A Derozion-2 + hálós megerősítésű gyepnemez két réteg textília közé beépített rashel háló,fűmag és műtrágya keverék, valamint vízmegkötö,tároló elem összetevőkből áll.
  Alkalmas vizes és közúti létesítmények (földművek,rézsűk) burkolására, erózióvédelem céljából, mely funkcióját a rashel hálónak köszönhetöen a beépítés időpontjától betölti.
  Alkalmazhat...


  Részletek
 • 3. Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft.

  Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Rekultiváció - Tudakozó.hu

  6031 Szentkirály, - Alsó, Benzinkút

  A KOVÁCS Kft. magyar tulajdonú magáncég. 1995-ben Betéti Társaságként jött létre, majd 1999-ben alakult át Kft.-vé. A társaság alaptőkéje 6.920.000,- Ft. Jelenleg 30 fővel dolgozik a cég, és megbízóink, illetve alvállalkozóink száma meghaladja a 120-at. A munkafeladatok ellátásához saját gépekkel rendelkezünk, de szükség esetén alvállalkozók bevonása is lehetséges.

  Az alapítást követően a Kft. belföldi fuvarozást és fuvarszervezést folytatott. Majd a cég megerősödését követően a tevékenységi körét folyam...


  Részletek
 • 4. Seres Cégcsoport

  2134 Sződ, Dózsa Gy. út 154.

  Cégünk az építőipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. KBFI Labor Kft.

  1142 Budapest, Tatai út 9.

  Cégünk környezetvédelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Szénbányászati Szerkezetátalakítási Központ

  1075 Budapest, Madách tér 3-4.

  Cégünk a bányaipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 7. Parképítő Zrt.

  2890 Tata, Környei út 24.

  Cégünk a Komárom-Esztegom Megyei Parképítő és Kertészeti Zrt, Tatán a Környei út 24. szám alatt található. Eredete 1950-ig nyúlik vissza, amikor is az államosítás révén létrejött a városi kertészet. Átszervezések során a Községgazdálkodási Vállalat részévé lett a társaság, majd 1969-től tiszta profilú, önálló megyei tulajdonú vállalattá alakult. 1982 óta az M1 autópálya (66-os km szelvény csomópontja) mellett található 16 hektáros telephelyen működik társaságunk. 1993-ban lett cégünk részvénytársaság. Mint ...


  Részletek
 • 8. Keviép Kft.

  4025 Debrecen, Széchenyi út 46.

  A KEVIÉP alaptevékenysége az ipari-kereskedelmi projektek komplex megvalósítása a beruházási döntés előkészítésétől a létesítmény üzembehelyezésig.


  Részletek
 • 9. NOVEXPLO Robbantástechnikai Kft.

  2800 Tatabánya, Népház u. 12.

  Cégünk fő tevékenységi területe az ipari robbantástechnika, mely tevékenység kiterjed építmények bontására, bányászati robbantások végzésére, valamint robbanóanyagok forgalmazására.


  Részletek
 • 10. Markoló Bt.

  2800 Tatabánya, Ifjúmunkás út 25.

  Cégünk földmunkával foglalkozik. Földmunkavégzés, vízügyi munkák kivitelezése, közműépítés, tereprendezés magas színvonalon, megrendelés és igény szerint.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak