Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

reklámjog

kifejezésre
1

Reklámjog keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ECOVIS dr. Balogh Péter és Társai Ügyvédi Iroda

  ECOVIS dr. Balogh Péter és Társai Ügyvédi Iroda - Reklámjog - Tudakozó.hu

  1036 Budapest, Bécsi út 52.

  Munkatársaink az általános jogi gyakorlatuk mellett meghatározott szakterületekre specializálódva biztosítják a legváltozatosabb megbízói igények kiszolgálását.
  Irodánkat Dr. Balogh Péter ügyvéd alapította 1991-ben. Jelenlegi jogi formájában 2002. január 1. napja óta működik. A kezdetektől tartó folyamatos fejlődés eredményeképpen az Iroda mára több mint 20 munkatársat foglalkoztat. A jogászok munkáját 6 főből álló adminisztrációs csoport segíti. Ügyvédi Irodánk 2005 júliusától az Ecovis [www.ecovis.com] h...


  Részletek
 • 2. Önszabályozó Reklám Testület

  1132 Budapest, Borbély u. 5-7.

  Az Önszabályozó Reklám Testület lényegét tekintve a reklámtevékenységben érintett vállalkozások alulról építkező önszabályozó szervezete.


  Részletek
 • 3. KAPUSI ÉS TÁRSAI ÜGYVÉDI IRODA

  1061 Budapest, Andrássy út 44.

  Ügyvédi irodánk hazai és külföldi ügyfeleknek nyújt segítséget, leginkább a befektetések jogi kezelésében, legyen az céges vagy magán vagyunk járatosak. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk cégjogi-, kereskedelmi-, ingatlan-, verseny-, és munkajogi területen; így ügyfeleinknek teljes körű jogi tanácsadást tudunk nyújtani a magyarországi üzleti elképzeléseihez.

  A ügyfeleink üzleti döntéseinél felmerülő jogi kérdéseket gyorsan (1-2 nap) válaszoljuk meg. Cégek átvilágítását vállaljuk akvizíció előtt és a...


  Részletek
 • 4. Jambrik Ügyvédi Iroda- Dr. Jambrik Gergely

  1193 Budapest, Táncsics M. u. 68.

  A Jambrik Ügyvédi Irodát 2006-ban alapította dr. Jambrik Gergely ügyvéd.

  A folyamatosan bővülő, szerteágazó tevékenységű hazai és nemzetközi ügyfélkör igényeinek kielégítése érdekében szolgáltatásaink alapvetően a gazdasági jogterületet ölelik fel. Jogi tanácsadási gyakorlatunk érinti a klasszikus polgári jogi jogterület valamennyi válfaját (pl. a szerződések joga, kártérítési jog), és kifejezetten specializálódtunk a szerzői jogra, a szoftverjogra, az IT jogra, a védjegyjogra, a domain nevekkel, illetv...


  Részletek
 • 5. Promix Média

  1211 Budapest, Corvin út 18-24.

  Budapesten az É-D-i és K-NY-i metró vonalakon kizárólagos reklámjog keretében kínáljuk a metró kocsik belső felületeit.


  Részletek
 • 6. Ormós Ügyvédi Iroda

  1055 Budapest, Falk Miksa u. 3.

  Irodánk fő profilját az "új gazdasághoz" kapcsolódó jogi tanácsadás, szerződések szerkesztése, megtárgyalása és a jogi tevékenységekhez kapcsolódó gazdasági tanácsadás képezi.


  Részletek
 • 7. Sántha & Pozsgai Ügyvédi Iroda

  1137 Budapest, Pozsonyi út 25. III.e. 4

  A Dr. Kiss Daisy & Társa Ügyvédi Iroda - mint társas iroda - ugyan csak 2003. december 1. napjával jött létre, de története több évvel ezelőttre vezethető vissza.
  Az Iroda alapítója dr. Kiss Daisy - tizenöt évi igazságszolgáltatási és hat évi közigazgatási gyakorlat után - 1996. szeptember 30-án tett ügyvédi esküt, előbb egyéni ügyvédként dolgozott, majd 2000. július 15-én az Irodát egyszemélyes ügyvédi irodaként alapította meg.
  Több éves egyetemi közös munka után 2000. október 1-jétől ügyvédjelöltként, m...


  Részletek
 • 8. Aradszky ás Képes ügyvédi iroda

  1054 Budapest, Szemer u. 21.


  Részletek
 • 9. Zafiri és Társai Ügyvédi Iroda

  1025 Budapest, Szépvölgyi út 4/a


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak