Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

pultrendszer

kifejezésre
1

Pultrendszer keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Oktatási és Kereskedelmi Kft.

  Oktatási és Kereskedelmi Kft. - Pultrendszer - Tudakozó.hu Oktatási és Kereskedelmi Kft. - Pultrendszer - Tudakozó.hu Oktatási és Kereskedelmi Kft. - Pultrendszer - Tudakozó.hu Oktatási és Kereskedelmi Kft. - Pultrendszer - Tudakozó.hu Oktatási és Kereskedelmi Kft. - Pultrendszer - Tudakozó.hu Oktatási és Kereskedelmi Kft. - Pultrendszer - Tudakozó.hu Oktatási és Kereskedelmi Kft. - Pultrendszer - Tudakozó.hu Oktatási és Kereskedelmi Kft. - Pultrendszer - Tudakozó.hu Oktatási és Kereskedelmi Kft. - Pultrendszer - Tudakozó.hu Oktatási és Kereskedelmi Kft. - Pultrendszer - Tudakozó.hu Oktatási és Kereskedelmi Kft. - Pultrendszer - Tudakozó.hu Oktatási és Kereskedelmi Kft. - Pultrendszer - Tudakozó.hu

  9700 Szombathely, Sági út 4.

  Az oktatási és kereskedelmi kft. 1991. decemberében alakult. A kft. által üzemeltetett üveg ? porcelán ? vendéglátó áruházat 1998-ban vásároltuk meg a nagy hagyományokkal bíró Amfora hálózattól.
  Az Amfora nevet nem használhatjuk, de a több évtizedes szakmai üzemelés által kialakított profilt tovább kívánjuk vinni és a mai állapotoknak megfeleloen bovíteni szeretnénk!
  Célkituzésünk, hogy a vendéglátás és üzemi étkeztetésben magas színvonalon képviseljük magunkat egész Vas megye területén.
  Referenciáink bi...


  Részletek
 • 2. Család-Fa Kft.

  Család-Fa Kft. - Pultrendszer - Tudakozó.hu

  1145 Budapest, Erzsébet Királyné útja 41/b


  Részletek
 • 3. Kid Irodabútor Stúdió Kft.

  1143 Budapest, Hungária krt. 102.

  A Kid Irodabútor Stúdió 10 éve foglalkozik irodabútorok és ülőbútorok tervezésével, gyártásával és ezek kis- és nagykereskedelmével.


  Részletek
 • 4. GA-FALK Kft.

  8000 Székesfehérvár, Mártírok u. 5.

  Társaságunk a székesfehérvári GARZON BÚTOR RT-ből 1989-ben vált ki, az egykori Protó üzem, amely ma egyedi bútorgyártással illetve bútorforgalmazással foglalkozó kft.


  Részletek
 • 5. Bácska modul Kft.

  6430 Bácsalmás, Szt.István u.36

  Üzletberendezés, eladópult, polcrendszer azok a kínáló felületek, amelyen a vásárlók találkoznak az Ön által készített vagy forgalmazott termékekkel. Nem mindegy tehát, hogy a vásárlónak milyen minőségű üzletberendezés, azaz milyen eladópult, faliállvány, polcrendszer kínálja a terméket. Az ízléses üzletberendezés bizalmat ébreszt az üzlet iránt, a jó minőségű polcrendszer bizalmat ébreszt a termék iránt is.

  A Bácska Modul Kft. 1990-ben lett alapítva. Bácsalmási telephelyünkön, átlagosan ötven főt foglal...


  Részletek
 • 6. Rittal Kereskedelmi Kft.

  1044 Budapest, Ipari park 1.

  A kapcsolószekrény technikában piacvezető RITTAL világhírét a minden felhasználói területnek megoldásokat kínáló, átfogó választékának köszönheti. Gyártmányainknak félreérthetetlen előnyöket és hasznot kell vevőink számára felmutatniuk, mindenekelőtt a minőségben, a műszaki kivitelben, a széles választékban, a folyamatos megújulásban a szállíthatóság területén.
  Cégjegyzékszám: 01-09-461079. Alapítás éve 1995. Foglalkoztatottak száma: 22 fő. IMPORT: Németország, Ausztria, Nyugat-Európa, Közép-Kelet-Európa....


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak