Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

17 db találat

prezentációkészítés

kifejezésre
1 | 2

Prezentációkészítés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. CrossNet Bt.

  CrossNet Bt. - Prezentációkészítés - Tudakozó.hu

  1118 Budapest, Regős utca 16.

  Cégünk számítástechnikai, foto- és videotechnikai termékek forgalmazásával, illetve számítástechnikai és videotechnikai szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.


  Részletek
 • 2. Brill Audio Visual Kft.

  1141 Budapest, Komocsy út 9.

  A Brill Audio Visual Konferencia és Információtechnika Kft. komoly múlttal büszkélkedhet. Még a 80-as években született meg a cég, és mára csúcstechnológiát nyújt teljeskörű rendezvény- és konferenciatechnikai szolgáltatáskörökön belül. A cég főállású profi mérnökgárdára és saját tulajdonú eszközparkra támaszkodik. Referenciáink széles köre garantálja az Ön rendezvényeinek, beruházásainak sikerét. A hatalmas minőségi géppark lehetővé teszi, hogy minden rendezvényen az igényeknek legmegfelelőbb színvonalas m...


  Részletek
 • 3. Act International Kft.

  1112 Budapest, Bod Péter u.26.

  Cégünk elsősorban webdesigneri feladatokkal foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Budapest Agency

  1137 Budapest, Katona J. u. 21.

  Modelljeink, a soha el nem múló irányzatot, a természetes szépséget - stílust képviselik, mert a természetesség soha nem megy ki a divatból!


  Részletek
 • 5. Pont Ez Kft.

  1133 Budapest, Thurzó u. 9/a.

  Minden, ami sajtó, PR és kommunikáció.


  Részletek
 • 6. Multimedia-Max Kft.

  1037 Budapest, Nagybátonyi u. 8-10.

  ÖNÖKKEL EGYÜTT!


  Részletek
 • 7. Nagy & Nagy Kommunikáció Kft.

  4400 Nyíregyháza, Szabolcs Irodaház, Dózsa György u. 3. IV. em.

  A Nagy és Nagy Kommunikáció Kft., 2001-ben jött létre azzal a céllal, hogy hatékony és célcsoport orientált kommunikációs megoldásokat fejlesszen ki ügyfelei számára. A kft. 100 százalékban magyar tulajdonú családi vállalkozás.
  A cég feladata, hogy megtalálja a leginkább fókuszált és költségtakarékos megoldásokat, amelyekkel a partnereik eljuttathatják üzeneteiket a célcsoportjaikhoz. A partnerek kiválasztásánál elsődleges szempont, hogy ugyanazon piaci szegmensből nem kerülhet ki két megbízó, így biztosí...


  Részletek
 • 8. MÉDIA HUNGÁRIA BT.

  1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78.


  Részletek
 • 9. Első Magyar Webművek

  0 , N/A

  Az Első Magyar Webművek az első magyar webművek.


  Részletek
 • 10. Hermina-Print Bt

  1055 Budapest, Nyugati tér 6


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak