Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

17 db találat

porzsák

kifejezésre
1 | 2

Porzsák keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Druck-Ker Kft.

  Druck-Ker Kft. - Porzsák - Tudakozó.hu Druck-Ker Kft. - Porzsák - Tudakozó.hu Druck-Ker Kft. - Porzsák - Tudakozó.hu

  1194 Budapest, Hofherr Albert u. 38-40.

  Ezúton szeretnénk Önökkel megismertetni a DRUCK-KER Kft. mint a kärcher magyarországi hivatalos márkaképviselet termékeit, berendezéseit és segítséget nyújtani a céljaiknak megfelelő típus kiválasztásában, valamint speciális technológiák gyakorlati ismeretében megoldjuk tisztítási feladataikat.

  A Kärcher a világ legnagyobb tisztítóberendezéseket eloállító cége, egyben fogalom a tisztítástechnikában, megbízhatóságával és hatásosságával. A Kärcher már sok évtizede partnere az iparban, a mezogazdaságban, az...


  Részletek
 • 2. Rimóczi és Társa Kft.

  Rimóczi és Társa Kft. - Porzsák - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Porzsák - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Porzsák - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Porzsák - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Porzsák - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Porzsák - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Porzsák - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Porzsák - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Porzsák - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Porzsák - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Porzsák - Tudakozó.hu

  1181 Budapest, Vasvári Pál u. 6.

  Cégünk 1996-ben alakult és munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal, mérnöki hátterrel áll felhasználói rendelkezésére. Hatalmas választékban készítjük szűrőbetéteinket a legkülönbözőbb szűrési technológiákhoz.

  Folyadék-, gáz- és porszűrőbetéteinket nagy megelégedéssel és kiváló eredményekkel használják a gyógyszer-, a vegyipar,a gépgyártás, a faipar, a cementgyártás,a malom- és élelmiszeripari területeken.

  Környezetvédelmi tevékenységünk a szennyvíztisztítókban használatos iszapprések szűrőkendőin...


  Részletek
 • 3. Adler Kft.

  Adler Kft. - Porzsák - Tudakozó.hu

  2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 30-36.

  Cégünk műszaki cikkek értékesítésével, idegenforgalommal és pénzváltással, valamint a Bicom 2000 dohányzásról való leszokást segítő terápiával foglalkozik.
  Műszaki cikkeknél a házhozszállítást vállaljuk.


  Részletek
 • 4. Heniks Elektronika

  1103 Budapest, Gergely utca 41.

  A Heniks Elektronika egy több éve sikeresen működő cég, mely elektronikus termékek szervizelésével, alkatrészek, tartozékok forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Ary-Tex Bt.

  1196 Budapest, Kisfaludy u. 55/a

  Cégünk háztartási villamoskészülékek alkatrészeinek gyártásával, forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Műszaki Bolt és Szolgáltatóház

  5900 Orosháza, Töhötöm u. 35.

  1992-ben nyitottunk. Szervizként kezdtük, és ebből alakult ki a mai felállás. Foglalkozunk alkatrészkereskedelemmel is. Üzletünkben megtalálható a háztartási gépek teljes választéka és mindenféle szórakoztató elektronikai cikk.


  Részletek
 • 7. Hiller József egyéni vállalkozó

  8000 Székesfehérvár, Szent Gellért u. 10.

  Nyitva: Hétköznap: 8 - 17 óráig


  Részletek
 • 8. Porzsák Bt.

  2310 Szigetszentmiklós, Szilfa utca 1/a.

  Cégünk takarítással, tisztítással foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Fázis Villamossági Szaküzlet, Elektro 93 Kft.

  1138 Budapest, Váci út 136/c.

  Cégünk a villamosipar és a világítástechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 10. Quality Direct Kft.

  1125 Budapest, Diós árok u. 5.

  A Quality Direct célja, hogy a por-és atkamentes környezet érdekében csúcsminőségű takarító rendszerekkel lássa el a minőségi termékeket igénylő cégeket és háztartásokat Magyarországon.
  Azért dolgozunk, hogy ügyfeleink életét még kellemesebbé tegyük. Kölcsönös bizalom jellemzi kapcsolatunkat munkatársainkkal és üzletfeleinkkel, akiknek vonzó lehetőségeket kínálunk.
  Együtt alkotjuk a Vorwerk családot. Sikerorientáltak vagyunk, és azt szeretnénk, ha sikereinknek minden munkatársunk részese lenne. Vállalkoz...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak