Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

pormentes porszívózás

kifejezésre
1

Pormentes porszívózás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ha-Hó Háztechnika Kft.

  Ha-Hó Háztechnika Kft. - Pormentes porszívózás - Tudakozó.hu Ha-Hó Háztechnika Kft. - Pormentes porszívózás - Tudakozó.hu Ha-Hó Háztechnika Kft. - Pormentes porszívózás - Tudakozó.hu

  1134 Budapest, Klapka u. 17-23.

  Megfizethetetlen biztonság elérhető áron.
  Akar Ön egészségesen élni? Központi porszívózás csendben, hangtalanul, gerinchálózaton keresztül, por- és atkamentesen.


  Részletek
 • 2. Természet 2000 Kft.

  Természet 2000 Kft. - Pormentes porszívózás - Tudakozó.hu

  1119 Budapest, Andor köz 3.

  A Hyla teljes körű lakáshigiéniai berendezés. Hiszen nem csak a levegőt képes tökéletesen pollen és allergén mentessé tenni, hanem lakásunk bármely felületét is pormentesíthetjük vele. Ha a HYLA felkeltette érdeklődését, szívesen állunk rendelkezésére további felvilágosítással. Szakembereink készen állnak, hogy kérésére egy megbeszélt időpontban, ingyenes bemutatót tartsanak Önnek.


  Részletek
 • 3. Quality Direct Kft.

  1125 Budapest, Diós árok u. 5.

  A Quality Direct célja, hogy a por-és atkamentes környezet érdekében csúcsminőségű takarító rendszerekkel lássa el a minőségi termékeket igénylő cégeket és háztartásokat Magyarországon.
  Azért dolgozunk, hogy ügyfeleink életét még kellemesebbé tegyük. Kölcsönös bizalom jellemzi kapcsolatunkat munkatársainkkal és üzletfeleinkkel, akiknek vonzó lehetőségeket kínálunk.
  Együtt alkotjuk a Vorwerk családot. Sikerorientáltak vagyunk, és azt szeretnénk, ha sikereinknek minden munkatársunk részese lenne. Vállalkoz...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak