Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

porlasztó beállítása

kifejezésre
1

Porlasztó beállítása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. 3P+V Bt. - Diesel Service

  4024 Debrecen, Pipóhegy u. 2.

  Cégem több mint 10 éve foglalkozik kizárólag diesel üzemű járművek javításával. Elsősorban üzemanyag-ellátó rendszerek vizsgálatára és javítására, valamint diesel motorok diagnosztizálására és vezérlés beállításra specializálódtunk.
  Pár év elteltével szakmai felkészültségünk, munkánk minősége hamar elismertté vált Kelet Magyarországon.
  Egyre bővülő kínálatunk az alkatrészkereskedelem ben és szolgáltatásainkban ma már nemcsak Debrecen és Kelet-Magyarország, hanem Románia és Ukrajna felé is megnyílt.

  Kér...


  Részletek
 • 2. Bodnár László Gépészmérnök

  2144 Kerepes, Szabadság út 107/a.

  Minden típusú diesel porlasztó javítása, beállítása. Személy-, teher-, mezőgazdasági gépek diesel adagoló javítása, beállítása anyagbeszerzéssel is. Dieselmotor diagnosztika.


  Részletek
 • 3. Autokomplex Kft.

  3780 Edelény, Miklós Gyula u. 54.

  Cégünk 1989-ben alakult nemzetközi személy- és áruszállítási főprofillal. 1991-ben bővítettük tevékenységünket utaztatási szolgáltatással és szállítmányozási tevékenységgel.
  Jelenlegi gépparkállományunk a nemzetközi áruszállítás uniós követelményének is eleget tesz. Saját autóink mozgatásán kívül több alvállalkozó autójára is szervezünk fuvarokat. Javítóműhelyünkben saját és más cégek autóbuszait és kamionjait is javítjuk.
  A nemzetközi személyszállítás bonyolításához egy Neoplan és egy Volvo típusú autóbu...


  Részletek
 • 4. Gépklinika Bt.

  1111 Budapest, N/A


  Részletek
 • 5. P.A.S.S. Kft

  1171 Budapest, Kőrösszeg u.15.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak