Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

39 db találat

porfestés

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Porfestés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 11. Diamet Kft.

  2000 Szentendre, Szent László út 78.

  Cégünk és jogelődje, a Szentendrei Kocsigyár 1991 óta fogalkozik egyedi és széria utánfutók gyártásával. Korszerű széria utánfutóink jól ismert, bevált termékek a magyar piacon.


  Részletek
 • 12. KONSTSMIDE Hungária Lámpagyártó Kft.

  6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy Zsilinszky u. 70.

  Cégünk kültéri lámpák gyártásával, illetve szerszámok tervezésével és készítésével foglalkozik.


  Részletek
 • 13. Por-Stat Ipari és Szolgáltató Bt.

  2440 Százhalombatta, Szabadság u 2.

  A Por-Stat Ipari és Szolgáltató Bt. 1993 óta működik. Cégünk fő tevékenységként szinterezéssel és felületkezeléssel, felületvédelemmel és kémiai feketítéssel foglalkozik. Tevékenységünk kiegészült rozsdamentes, alumínium, szénacél hegesztéssel. Acéllétrák, alumíniumlétrák, tűzlétrák, aknalétrák és egyéb létrák gyártásával foglalkozunk elsősorban németországi megrendelésekre. Utcabútorok, elsősorban utcai padok gyártását is vállaljuk. Komoly hazai és jelentős külföldi referenciákkal vállaljuk a fémfelületek ...


  Részletek
 • 14. B.J.M.T. Kft.

  2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 2-4.

  A B.J.M.T. Kft. Balassagyarmaton, Budapesttől 80 km-re működik. Főbb tevékenységeink: fényreklámok, alumíniumhegesztés, megállító táblák, plexi forgalmazás, reklám kivitelezés.


  Részletek
 • 15. Laron Kft.

  2191 Bag, Dózsa Gy. út 47.

  Cégünk felületkezeléssel, galvanizálással, fémvázas bútor készítésével foglalkozik.


  Részletek
 • 16. Fémipari Kisszövetkezet

  9700 Szombathely, Kötő u. 20.

  1956-óta működünk szövetkezeti formában. Telephelyünk Szombathely ipari parkjában a Puskás Tivadar útról nyíló Kötő utca 20. alatt van. A termelés két, összesen 1420m2 területű csarnokban folyik. Jelenleg 38-an vagyunk.

  Tevékenységi kör:

  A szövetkezet elsősorban finomlemez megmunkálására szakosodott. A 0,4 - 2,5 mm lemezek alakítása az egyszerű és a magas szerszámozottságot igénylő módszerrel egyaránt történhet. Vállalkozunk kisebb méretű hegesztett szerkezetek előállítására is.
  Hulladéktartók : Hu...


  Részletek
 • 17. Bet-Ép Kft.

  8756 Nagyrécse, Egry u. 6.

  A Bet-Ép KFT 1996-ban alakult. A hagyományos festőipari munkákon keresztül, fokozatosan fejlődött a vállalkozás, a magas színvonalú, technikai technológiai hátteret igénylő ipari szolgáltató tevékenységekig.


  Részletek
 • 18. Szinter Coop Gyártó és Kereskedelmi Kft.

  5121 Jászjákóhalma, József Attila u. 81.

  Cégünk huzal- és plexifeldolgozással foglalkozik.


  Részletek
 • 19. Fitti Sport Kft.

  Fitti Sport Kft. - Porfestés - Tudakozó.hu

  1081 Budapest, Rákóczi út 71.

  A FittiSport a hazai sportszergyártás piacvezető cége. Termékeit az ISO 9002 minőségbiztosítási rendszer szigorú technológiai, értékesítési és szavatossági előírásainak figyelembevételével gyártja és forgalmazza egész Európában.


  Részletek
 • 20. Egerházi Kende Felületkezelő és Vegyi Üzem

  2220 Vecsés, Sziget utca 7. - HRSZ 014/4 - GPS Koordináták: É:47' 24' 10' 181' - K: 19' 17' 17' 390'

  Cégünk 1991 óta működik folyamatosan bérmunkát végez.Tevékenység: Alumínium anódos oxidáció, porszórásAz üzem 1 hektár területen fekszik, üzemcsarnokaink kb 1500 m2 alapterületűek. 5 épületben üzemrészek és raktárak helyezkednek el, míg 1 épületben iroda és szociális helyiségek kaptak helyet.Három épületünkben eloxálással foglalkozunk, az elsőben a kis alkatrészek anodizálása és szinezése történik, valamint itt kapott helyet az egyik szereldénk és a porfesték raktár. A technológia a zsírtalanítás, savas pác...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak