Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

porcelán leplezésű híd

kifejezésre
1

Porcelán leplezésű híd keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Villányi Dent Bt.

  Villányi Dent Bt. - Porcelán leplezésű híd - Tudakozó.hu Villányi Dent Bt. - Porcelán leplezésű híd - Tudakozó.hu Villányi Dent Bt. - Porcelán leplezésű híd - Tudakozó.hu Villányi Dent Bt. - Porcelán leplezésű híd - Tudakozó.hu Villányi Dent Bt. - Porcelán leplezésű híd - Tudakozó.hu Villányi Dent Bt. - Porcelán leplezésű híd - Tudakozó.hu Villányi Dent Bt. - Porcelán leplezésű híd - Tudakozó.hu Villányi Dent Bt. - Porcelán leplezésű híd - Tudakozó.hu

  1114 Budapest, Villányi út 6. fsz.1.

  A legmodernebb KAVO berendezések szavatolják a gyors és fájdalommentes kezelést és a rövid határidőket, a legismertebb nyugati márkás anyagok használata pedig a kiváló minőséget.


  Részletek
 • 2. Eagle-Dental Labor

  1163 Budapest, Máldi u. 118/B

  Már több, mint tíz éve, hogy a vállalati nagy laboratórium gyakornoki évei után önálló vállalkozásba kezdtünk. Célunk már az elején az volt, hogy minoségi fogtechnikai munkát eloállítani képes laboratóriumot hozzunk létre. Mivel jómagam édesapámtól tanultam a szakmát, jól láttam a vállalatnál folyamatosan elkövetett hibákat, melyekkel mérhetetlen bunt követtek el szakmánk hírneve és a betegek egészsége ellen. Sajnos ezek a rossz hagyományok sok laboratóriumban a mai napig élnek.
  Laboratóriumunk megnyitása ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak