Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

platós teherautó

kifejezésre
1 | 2

Platós teherautó keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Inter-Épfu Budapest Kft.

  Inter-Épfu Budapest Kft. - Platós teherautó - Tudakozó.hu Inter-Épfu Budapest Kft. - Platós teherautó - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.inter-epfu.hu

  1. SZERVIZ:
  Az első MAN típusú járművek beszerzésével egy időben , 1991-ben kaptuk meg a gyári hozzájárulást az első magyarországi MAN Márkaszerviz felállítására. Az első időszakban a saját járművek karbantartása illetve a Magyarország területén meghibásodott külföldi járművek javítása tartozott a szerviz feladatkörébe. Később, ahogy a típus elterjedt a magyar fuvarozók között, a hazai megrendelőink köre is jelentősen bővült. Mint az MAN hivatalos szervizpartnere, közvetlen kapcsolatban állunk a gyár illetékeseivel. Tevékenységünket folyamatosan segítik, illetve ellenőrzik. Javítási technológiánkat gyári dokumentációk, utasítások és tájékoztatók szabályozzák.
  Szervizünk munkanapokon 6.00-16.00 óráig tart nyitva.
  Alapvető feladatunknak tekintjük a járművek időszakos karbantartásának, szemléinek tökéletes elvégzését, ugyanis ezzel elkerülhetők a későbbi meghibásodások.
  Ennek során a MAN gyár által jóváhagyott, kiváló minőségű BP és CASTROL kenőanyagokat használunk, amelyek igen hosszú csereperiódust (30-80 000 km) tesznek lehetővé.

  Szavatossági időn belüli járművek garanciális javítását is elvégezzük!

  Vállaljuk gépkocsik és vontatmányaik időszakos műszaki vizsgára történő felkészítését és a vizsga teljes körű lebonyolítását is.

  Diagnosztikai vizsgálatok

  A javítástól függetlenül is vállalkozunk a járművek műszaki állapotának felmérésére, mechanikus és elektronikus mérések, ellenőrzések, beszabályozások elvégzésére.
  (Pl.: kompressziómérés, fékhatásvizsgálat, rázópadi vizsgálat, számítógépes - MAN CATS - motor, ABS, ASR, légrugó stb. diagnosztika)

  Szervizünkben lehetőség nyílik a különféle menetíró berendezések (1316,1318,1324,1381,tachográfok) ellenőrzésére, illesztésére. A fenti felsorolásból is látszik, hogy az új, digitális tachográf vizsgálatát is vállalni tudjuk.

  Karambolos javítások

  Balesetes sérülések esetés is vállaljuk a járművek teljes körű javítását fényezéssel együtt. Azokban az esetekben, ahol a biztosító is érintett, elkészítjük a műszaki szemlét, előzetesen díjmentesen össze- állítjuk a kijavításhoz szükséges árajánlatot, megfelelő alapot teremtve ezzel a biztosítóval történő tárgyaláshoz.


  2. FUVAROZÁS:
  Az Inter-Épfu Kft. megalakulása óta a fő tevékenysége a szállítmányozás volt. Kezdetben természetesen nem MAN járművekkkel történt a közúti szállítás. 1992-ben vásároltuk meg az első MAN járműveket, melyekkel nemzetközi fuvarfeladatokat vállaltunk. Kezdetben az akkori kornak megfelelő F90-es járművekkel, majd az azt követő F2000-es szériával, később az első kettőt leváltó TGA sorozattal. Jelen pillanatban 18 szerelvényünk rója Európa útjait. Ebből 6 szerelvény már rendelkezik E4-es emissziónormával.


  3. ÉRTÉKESÍTÉS:
  Az Inter-épfu Kft. megalakulása óta foglalkozik MAN járművek értékesítésével. Hosszú évek tapasztalata és kapcsolatrendszere segíti a megfelelô járművek kiválasztását a leendô ügyfeleink részére.

  Minden, ami MAN !!!

  Legyen szó billenôs, platós, darus, emelôhátfalas, hűtôfelépítményes, ponyvás, nyerges járműrôl nálunk mindegyik típusra kérhet ajánlatot.

 • 2. Autofer Kft.

  Autofer Kft. - Platós teherautó - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.autofer.hu

  50 éve a motorizáció szolgálatában.

 • 3. Toyota Hódmezővásárhely

  Weboldal: http://www.toyotahod.hu

  Cégünk Toyota személygépkocsik értékesítésével, szervizelésével foglalkozik.

 • 4. Berta Vadász Kft.

  Weboldal: http://www.bertavadasz.hu

  Cégünk haszongépjárművek értékesítésével és szervizelésével foglalkozik.

 • 5. Iveco Szalay Autóház Kft.

  Weboldal: http://www.iveco-szalay.hu

  Minden, ami teherautó!

 • 6. Multi-Terra Kft.

  Weboldal: http://www.multiterrakft.hu

  Elsősorban nagyvállalatok megbízásából végezzük teherautók, autóbuszok, pótkocsik, különleges felépítmények felújítását, illetve javítását, továbbá korszerű Diesel-motorok felújítását, melyet képzett munkaerővel és a technológia fejlesztésével, szigorú betartásával valósítunk meg. Főbb partnereink: Magyar Honvédség, EH-SZER Kft., RST 2000 Kft., EGUT Rt. A nap 24 órájában állunk az önök rendelkezésére!

 • 7. Norfrig

  Weboldal: http://www.norfrig.hu

 • 8. Tin-Ker Kft.

  Weboldal: http://www.teher-auto.hu

 • 9. MÁV E.G. Kft.

  Cégünk haszongépjárművek bérbeadásával foglalkozik.

 • 10. Sziget-Teher Kft.

  Weboldal: http://www.gazavc.hu

Kapcsolódó kulcsszavak