Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

pincefalazó elem

kifejezésre
1

Pincefalazó elem keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ép-Lak Generál Építőipari Kft.

  Ép-Lak Generál Építőipari Kft. - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu Ép-Lak Generál Építőipari Kft. - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu Ép-Lak Generál Építőipari Kft. - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu Ép-Lak Generál Építőipari Kft. - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu Ép-Lak Generál Építőipari Kft. - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu Ép-Lak Generál Építőipari Kft. - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu Ép-Lak Generál Építőipari Kft. - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu Ép-Lak Generál Építőipari Kft. - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu

  8545 Gyarmat, Kossuth u. 17.

  Az építőipar területén magasépítéssel, mélyépítéssel, generálkivitelezéssel foglalkozunk. Ezen kívül a fakereskedelem és a bútorgyártás területén is tevékenykedünk.


  Részletek
 • 2. Unitop Közmű és Betonüzem

  Unitop Közmű és Betonüzem - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu Unitop Közmű és Betonüzem - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu Unitop Közmű és Betonüzem - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu Unitop Közmű és Betonüzem - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu Unitop Közmű és Betonüzem - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu Unitop Közmű és Betonüzem - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu

  2112 Veresegyház, Ipar u.2.

  Az UNITOP KFT. 1991. decemberében alakult az akkor már több éve Balogh Sándor által működtetett egyéni vállalkozás alapjaira és megszerzett tapasztalataira építkezve.
  Az egyéni, belső fűtés, víz-gáz-központifűtés szerelések mellett ekkor lépett a vállalkozás a közműépítés fellendülésben lévő piacára.
  Kisebb volumenű munkák elvégzése után a cég több település komplett gázellátásának kivitelezését is elnyerte.
  1993-tól a KFT. több településen (Fót, Dunakeszi, Veresegyház, Szada, Mogyoród, Kerepes, Göd, Gyö...


  Részletek
 • 3. A Beton-Viacolor Térkő Zrt.

  A Beton-Viacolor Térkő Zrt. - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu A Beton-Viacolor Térkő Zrt. - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu A Beton-Viacolor Térkő Zrt. - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu A Beton-Viacolor Térkő Zrt. - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu A Beton-Viacolor Térkő Zrt. - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu A Beton-Viacolor Térkő Zrt. - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu A Beton-Viacolor Térkő Zrt. - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu A Beton-Viacolor Térkő Zrt. - Pincefalazó elem - Tudakozó.hu

  7634 Pécs, Nagy-Berki út 3.

  Cégünk az A Beton Viacolor Térkő Rt. 1990-ben kezdte meg építőanyagipari tevékenységét. Társaságunk célja: az építőiparban, a környezetkialakításban, a park- és kertépítésben szükségszerűen jelentkező minőségi igények kielégítése.
  A legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő burkolatok három számítógéppel vezérelt gyárban Pécsett, Székesfehérváron, Nyékládházán, Budapesten és Pécsváradon készülnek.
  Gyárainkban és budapesti vevőszolgálati irodánkban közvetlen értékesítéssel is foglalkozunk, valamint bemu...


  Részletek
 • 4. K+D Tüzép Kft.

  2000 Szentendre, Sztaravodai u. 18.

  Cégünk több mint 10 éve működik. A Dunakanyar és környékén ismertek vagyunk minőségi termékeink és versenyképes áraink által. Családi vállalkozásunk 3 telephelyünkön szolgálja ki az igényes vásárlókat. Külön kérésre ki is szállítunk.


  Részletek
 • 5. Tata Bau Tüzép

  2890 Tata, Szomódi út 2.


  Részletek
 • 6. RÁCZ TÜZÉP Építő-és Tüzelőanyag. Ker.

  4320 Nagykálló, Árpád utca 12.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak