automata bejelentkezés
belépés
Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.
Cégnév/kulcsszó:
Megye/Város:
patkánycsapda keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.Veszprém / Sümeg
8330 Boróka út 1.

Fax: 87/999-199
E-mail: imre_kovacs@t-online.hu
Mobil: 20/921-6353

Cégleírás:
CREATIVE TRADE 2004 óta megrendelőink szolgálatában!

1996-óta foglalkozunk nagy- és kiskereskedelemmel, 2004 óta önálló vállalkozásként. Az elmúlt években mind tevékenységi körünk, mind a forgalmazott termékek köre jelentősen bővült.

Főbb profiljaink:
- Állat csapdák gyártása, kis- és nagykereskedelme
- Kandallók, kandallókályhák, kandallóbetétek, pelletkandallók, kályhák, kandallókiegészítők kis- és nagykereskedelme
- Gazdabolti termékek kis- és nagykereskedelme

Viszonteladók, nagykereskedők részére állatcsapdáink áraiból jelentős kedvezményeket biztosítunk!


Állatcsapda XM


Cégünk 1993. óta áll a megrendelők rendelkezésére. Számtalan országos, városi, közösségi, családi rendezvényt színesített tűzijátékunk. Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk önállóan készítette a 2010 .évi Budapest Augusztus 20. tűzijátékát nagy sikerrel. Tehát ha tűzjáték akkor KOPULA TŰZIJÁTÉK !!! Keressen minket, nem fog csalódni!!!

Tűzijáték Év közben is! Megvennéd vagy megrendelnéd?? Vásárolható Termékek egész évben! Gyerekzsúrok kültéri játékos termékekkel, Születésnap , Házassági Évforduló, Névnap, Esküvő, Szalagavató, Keressen minket legyen egy kicsit egyedi a Buli.... Kirobbanóan ötletes termékeinkkel! Tortatűzijáték Nálunk a legolcsóbb a városban!

default box content

default box content

default box content