Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

passzív tűzvédelem

kifejezésre
1

Passzív tűzvédelem keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Konstrukt 2000 Kft.

  Konstrukt 2000 Kft. - Passzív tűzvédelem - Tudakozó.hu Konstrukt 2000 Kft. - Passzív tűzvédelem - Tudakozó.hu Konstrukt 2000 Kft. - Passzív tűzvédelem - Tudakozó.hu Konstrukt 2000 Kft. - Passzív tűzvédelem - Tudakozó.hu

  1116 Budapest, Temesvár u. 19-21.

  Társaságunk 1997- ben alakult, a tűz- és munkavédelem területén tevékenykedik.
  Több évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkező szakembereink magas színvonalú, minőségi munkája kivívta partnereink elismerését, és megbízható piaci pozíciót biztosított cégünk számára az elmúlt esztendőkben. Sikereink kulcsa: a folyamatos szakmai továbbképzés mellett szolgáltatásaink megbízhatóságában és minőségében, üzletpolitikánk kiszámíthatóságában a partnereink teljes körű kiszolgálásában rejlik.

  2001. óta cégünk az...


  Részletek
 • 2. Jupiter-Reál Kft.

  Jupiter-Reál Kft. - Passzív tűzvédelem - Tudakozó.hu

  8200 Veszprém, Budapest u. 75.

  Cégünk a ragasztástechnika, csiszolástechnika, munkavédelem és passzív tűzvédelem területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 3. Tűz és Víz Kft.

  2330 Dunaharaszti, Fő út 154.

  A Tűz és Víz Tűzvédelmi Kft a tűz- és munkavédelem területén a szolgáltatások teljes skálájával áll a partnerei rendelkezésére.


  Részletek
 • 4. ARCHITENT Kft.

  1115 Budapest, Etele út 54/b. Fszt. 1.

  A több, mint 15 éve a magyar piacon tevékenykedő Architent Kft. magas elvárásoknak megfelelő minőségű termékek beépítését, szerelését vállaja összeszokott szerelőcsapattal, a megrendelők általános megelégedésére.
  Tevékenységünk alapvetően középületekben és ipari létesítményekben a kármegelőzésre irányul (pl. tűzvédelmi lezárások), de kapcsolódó termékek beépítését is felvettük szolgáltatásaink közé (pl. talajszennyeződés megakadályozását szolgáló bélelések készítése).
  Tervezéssel és tanácsadással is a m...


  Részletek
 • 5. Tűzbiztonság 2000 Kft.

  1043 Budapest, Lórántffy Zs. u. 15/B.

  Cégünk a biztonságtechnika, és a tűzvédelem területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 6. Hesztia Debrecen Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft.

  4031 Debrecen, István út 112.

  Cégünk, a Hesztia Debrecen Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft. a Hesztia Kft. leányvállalataként működik. Feladatunk a kelet-magyarországi régióban a cégcsoport által forgalmazott tűz-, munka-, környezetvédelmi eszközök, felszerelések, technológiák valamint magas minőségű speciális tűzoltósági felhasználású technikai eszközök és felszerelések megismertetése és értékesítése az ezen a területen működő vállalkozások felé.


  Részletek
 • 7. Vefaép Kft.

  1043 Budapest, Erzsébet u. 36.


  Részletek
 • 8. Domo-Bau Kft.

  2049 Diósd, Bagoly u. 14.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak