Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

parkoló üzemeltetése

kifejezésre
1 | 2

Parkoló üzemeltetése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Keszthelyi Városüzemeltető Egyszemélyes Kft.

  Keszthelyi Városüzemeltető Egyszemélyes Kft. - Parkoló üzemeltetése - Tudakozó.hu Keszthelyi Városüzemeltető Egyszemélyes Kft. - Parkoló üzemeltetése - Tudakozó.hu Keszthelyi Városüzemeltető Egyszemélyes Kft. - Parkoló üzemeltetése - Tudakozó.hu

  8360 Keszthely, Vásártér 10.

  A Kft. feladata a város ellátásával kapcsolatos feladatok elvégzése.


  Részletek
 • 2. PROBIO Balatonfüredi Településüzemeltetési Zrt.

  PROBIO Balatonfüredi Településüzemeltetési Zrt. - Parkoló üzemeltetése - Tudakozó.hu

  8230 Balatonfüred, Fürdő utca 20.

  A Probio Balatonfüredi Településüzemeltetési Részvénytársaság 1991 áprilisában alakult Balatonfüred Város Önkormányzatának 100 %-os tulajdonában, 400.170 ezer forintos alapítói vagyonnal. Társaságunk a jogszabályi változásoknak megfelelően 2005 aug. 18-tól Zártkörű Részvénytársaságként működik, így cégünk teljes neve: PROBIO Balatonfüredi Településüzemeltetési Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Cégünk jogelődje az 1954-ben alapított Víz-és Csatornamű Vállalat, illetve a későbbi és 1991-ig működött Balatonf...


  Részletek
 • 3. KÖVIKO Parkolóház Üzemeltető Kft.

  1082 Budapest, Futó utca 52.

  Cégünk a Corvin Parkolóház üzemeltetője, amely a Klinkák és a 3-as metró Ferenc körúti megállója között, az Üllői útról nyíló Futó utcában található és 0-24 óráig tart nyitva. Óradíjas parkolással, napijegyekkel, havi bérletekkel várjuk vendégeinket. Speciális szolgáltatásaink: téli garázs és utazó garázs. Részletek a parkolóház weboldalán találhatók: www.corvinph.hu


  Részletek
 • 4. Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás

  1052 Budapest, Gerlóczy u. 2.

  Az FKPT által meghonosított rendszer egy új parkolási kultúra első fővárosi példája, célja a túlzsúfolt és erősen szennyezett belvárosi környezet tehermentesítésének elősegítése a közterületi parkolóhelyek használatának szabályozásával.


  Részletek
 • 5. Bajai Kommunális és Szolgáltató Kht.

  Bajai Kommunális és Szolgáltató Kht. - Parkoló üzemeltetése - Tudakozó.hu

  6500 Baja, Rókus u. 14.

  Cégünk, a Bajai Kommunális és Szolgáltató Kht. ingatlangazdálkodással, építési beruházással, teljes körű temetkezési szolgáltatással, köztisztasági és kertészeti feladatokkal, hulladékgazdálkodással, parkoló és piac üzemeltetéssel, útkarbantartással és távhőszolgáltatással foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Budapest Airport Rt.

  8611 Siófok, Régi reptér utca 1.

  Cégünk a budapesti repülőtér üzemeltetője.


  Részletek
 • 7. InterGuard Vagyonvédelmi Kft.

  1141 Budapest, Szugló u. 116.

  Cégünk vagyonvédelemmel, biztonságtechnikával foglalkozik.


  Részletek
 • 8. Tadellos-S Személy-, Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

  1615 Budapest, Pf. 185.

  A vagyonvédelem területén célunk a megelőzés. Szakképzett, gyakorlattal rendelkező munkatársaink az adott feladatot minden esetben megbízhatóan, pontosan végzik. Cégünk rendelkezik azokkal az engedélyekkel, melyek a tevékenység ellátásához szükségesek. Az ügyvezető igazgatók több éves gyakorlattal rendelkeznek és arra törekszenek, hogy Megrendelőiknek teljeskörű szolgáltatást nyújtsanak.


  Részletek
 • 9. Ligetváros Remiz Sétány

  1071 Budapest, Damjanich u. 11-15.


  Részletek
 • 10. Maja Kft.

  1157 Budapest, Erdőkerülő u. 49.

  Cégünk autók külső-belső takarításával, tisztításával foglalkozik. Autókereskedők, cégek részére időszakosan és megegyezés szerint akciós árat biztosítunk.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak