Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

31 db találat

papírhulladék

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

papírhulladék keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Globál Mozaik Kft.

  Weboldal: http://www.globalmozaik.hu

  Az újrahasznosítás keretén belül cégünk elsősorban, műanyag (beleértve a csomagolófóliát is) illetve papír, fémhulladékok begyűjtésével, szállításával, környezetbarát újrahasznosításával foglalkozik, továbbá vállalni tudja használatból kivont elektronikai hulladékok kezelését. Igény esetén bérdarálást is tudunk vállalni. Felvásárolunk folyamatosan nagy mennyiségben műanyag selejt hulladékot, darálékot, granulátumot.

 • 2. Kalo-Méh Trans Kft.

  Weboldal: http://www.kalo-meh.hu

  A Kalo-Méh Trans Kft. 1997-ben alakult meg, családi vállalkozásként. Az azóta eltelt időszakban cégünk sok változáson ment keresztül. Jelenleg a Kalo-Méh Trans Kft. két telephelyet foglal magába. Kalocsán a Ciglédi kertekben található központi, illetve Kecskeméten a Kiskőrösi út 10. szám alatt található telephelyeket
  Fő tevékenységi körünk a hulladék felvásárlás és kereskedelem, valamint a belföldi és nemzetközi áruszállítás

 • 3. Rudasy és Társa Kft.

  Weboldal: http://www.rudasy.hu

  Papírfelvásárlás napi áron 6-14 óráig. Megtalálhatóak vagyunk még: King Papít 2000 Kft. : 1203 Budapest, Baross u. 41. Telefon: 20/9314-688 (Kiss Béla)

 • 4. Saubermacher Csoport

  Weboldal: http://www.saubermacher.hu

  A Saubermacher-csoport több évtizedes múltra visszatekintő szereplője a közép-európai hulladékgazdálkodási piacnak. Dinamikus fejlődése révén ma már kilenc országban több mint 40 érdekeltséggel rendelkezik és nyújt környezetbarát szolgáltatásokat.
  Az 1991-ben alapított Saubermacher-Magyarország Kft. fogja össze a magyarországi cégcsoportot. A tizenegy vállalat telephelyei révén az ország legtöbb régióját lefedi és széles szolgáltatási palettát kínál.

 • 5. Budafok Recycling Zrt.

  Weboldal: http://www.budafokrecycling.hu

  Papírhulladék hasznosítássával foglalkozunk.
  Cégünk az ország egész területén kedvező feltételekkel veszik át a papírhulladékot. Új szolgáltatásunk: bizalmas iratok megsemmisítése.
  Tevékenységünk a külföldi országokra is kiterjed (Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia és Szlovénia).

 • 6. FE-FERRUM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Weboldal: http://www.feferrum.hu

  A Feferrum Kft. 1994-ben alakult. A kizárólag magyar tulajdonosi kör valamint a vezetés a hazai és nemzetközi hulladékkereskedelemben több évtizedes gyakorlattal rendelkező szakemberekből áll, akik fiatal munkatársaikkal együttesen tervezik a hosszú távú, kiegyensúlyozott és versenyképes működést.

  A társaság az ipari, mezőgazdasági, lakossági és egyes veszélyes hulladékok begyűjtésével, kezelésével foglalkozik ezen belül, a vas-, acél- és színesfém alapanyagú hulladékok kezelésére és feldolgozására szakosodott.

  Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!

 • 7. Észak-Magyarországi MÉH Nyersanyaghasznosító ZRt.

  Hulladékanyag (vas, fém, papír, műanyag, akkumulátor) nagy- és kiskereskedelmi forgalmazása, haszonáruk (acél és műanyag) értékesítése Foglalkoztatottak száma: 98

  Telepeink elérhetőségei:
  Miskolci telep 06-46/346-611
  Gyöngyösi telep 06-37/313-193
  Salgótarjáni telep 06-32/440-889
  Egri telep 06-36/515-592

  Új telephelyünk:
  Nyír Fém Trans Vas-és fémhulladék forgalmazó Kft.
  4400. Nyíregyháza, Kinizsi út 1.
  tel/fax:0642/311-624

 • 8. Észak-Dunántúli MÉH Nyersanyaghasznosító Zrt.

  Weboldal: http://www.edmeh.hu

  Cégünk szervezeti formája: részvénytársaság, mely 6 megye területén tevékenykedik az Észak-Dunántúli ?MÉH? vállalat általános jogutódjaként. Társaságunk fő tevékenysége a hasznosítható hulladékok begyűjtése, kezelése, ipari feldolgozásra alkalmas előkészítése és a termelésbe történő visszaáramoltatása. Fő portfóliói a vas-, fém-, műanyag- és papírhulladékok forgalmazása.

 • 9. Dobos MÉH Mátészalka

  Vas, papír, színesfém felvásárlása, feldolgozása, kereskedelme.

 • 10. Dél-Magyarországi Méh Rt. - Szekszárd

  Weboldal: http://www.mehrt.hu