Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

31 db találat

papírhulladék

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

papírhulladék keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Eszenyi Zoltán "E.V." MÉH Telep

  Weboldal: http://www.kszgysz.hu/eszenyim.htm

 • 2. Dél-Magyarországi Méh Rt. - Kecskemét

  Weboldal: http://www.mehrt.hu

 • 3. ÉHG Észak-Magyarországi Hulladékgazdálkodási Zrt.

  Weboldal: http://www.ehg.hu

  Nincs új a nap alatt: a hulladék, különösen a veszélyes hulladék problémája nem XX. századi jelenség. Izgatta ez már a XIX. század tudósait, a XX. században pedig sor került a gyakorlati megoldások keresésére is. Magyarország messze van Angliától, különösen Borsod-Abaúj-Zemplén megye, ahol az Északmagyarországi Hulladékgazdálkodási Zrt. működik. A Társaságot 1992. nyarán alapította a miskolci székhelyű Cirkont Hulladékgazdálkodási Zrt. (78,9%), és a Kazincbarcikai Önkormányzat (21,1%) tulajdon résszel.
  A cég teljesítményét jelzi, hogy Kazincbarcika mellett 33 környező település mintegy 100 ezer lakosának komplex hulladékgazdálkodását oldja meg. A köztisztasági szolgáltatáson belül a kommunális szilárd hulladék, veszélyes olajtartalmú hulladék gyűjtését, szállítását, elhelyezését és ártalmatlanítását végzi, valamint a lomtalanítást. Az ÉHG Zrt. folyamatosan emeli szolgáltatásainak színvonalát. 1997-ben nyitotta meg Sajókazán a megye legkorszerűbb regionális kommunális hulladék lerakóját.
  Az összegyűjtött hulladékot - az ISPA projekt keretén belül megvalósult - az ÉHG ZRT. üzemeltetésében lévő Sajókazai Hulladékkezelő Centrum Orbán-völgyi új 2 millió m3 kapacitású, szigetelt települési szilárd hulladék lerakójába helyezzük el, mely 25 évre megoldja a térség településeinek hulladék elhelyezési problémáit.

  A Sajókazai Hulladékkezelő Centrumban az alábbi létesítmények valósultak meg:
  egy 100.000 tonna/év kapacitású építési törmelék feldolgozó.
  létesült egy komposztálómű 40.000 tonna/év kapacitással, ahol szerves hulladékokból, zöldhulladékokból szennyvíziszap felhasználásával állítunk elő hasznosítható komposztot.
  megépült egy 30.000 tonna/év kapacitású egysoros válogatómű, mely a szelektíven gyűjtött hulladék utóválogatását hivatott ellátni.
  megépül a Szuhakállót és Múcsonyt elkerülő út, melynek építése ez év augusztusában megkezdődött, átadás 2008 ra várható.
  a gazdaságos szállítás biztosítása érdekében Ózdon átrakó állomás létesül 2008 tavaszán.
  A projekt 3.2 milliárd forint összegű, melynek finanszírozásához az Európai Unió 50 %-al, a Magyar Állam 40 %-al járult hozzá.
  Terveink között szerepel, hogy a kommunális szolgáltatásunkat kiterjesztjük tágabb régióban, az esetleges igényeknek megfelelően az országhatáron túlra is. A jövőben új, nagy kapacitás kiépítését tervezzük a veszélyes hulladék elhelyezése, ártalmatlanítása területén.
  A kommunális lerakón hulladéktömörítő célgép (kompaktor) működik, mely egy korszerű lerakó üzemeltetésének elengedhetetlen eszköze.
  Az új hulladékdepó a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő védelemmel van ellátva. Megoldott a csurgalékvíz gyűjtése, elkészültek a csapadékvíz elvezetésére szolgáló létesítmények, és a körbekerített telep rendelkezik a szabványnak megfelelő figyelőrendszerrel.
  A szolgáltatási területen bevezettük a szelektív hulladékgyűjtést. A telepített hulladékgyűjtő szigetek négy edényben a papír, műanyag, üveg és fémdoboz gyűjtésére alkalmasak.

 • 4. OROSMETAL Kft.

  Weboldal: http://www.mehrt.hu

 • 5. Saubermacher Csoport

  Weboldal: http://www.saubermacher.hu

  A Saubermacher-csoport több évtizedes múltra visszatekintő szereplője a közép-európai hulladékgazdálkodási piacnak. Dinamikus fejlődése révén ma már kilenc országban több mint 40 érdekeltséggel rendelkezik és nyújt környezetbarát szolgáltatásokat.
  Az 1991-ben alapított Saubermacher-Magyarország Kft. fogja össze a magyarországi cégcsoportot. A tizenegy vállalat telephelyei révén az ország legtöbb régióját lefedi és széles szolgáltatási palettát kínál.

 • 6. Dél-Magyarországi Méh Rt. - Pécs

  Weboldal: http://www.mehrt.hu

 • 7. Kaszikó Kereskedő-Hulladékgyűjtő Hasznosító, Kezelő és Környezetvédő Ipari Szolgáltató Bt.

  Weboldal: http://www.kszgysz.hu/kasziko.htm

  A Kasziko Bt. hagyományos MÉH-es tevékenységekkel és veszélyes ipari hulladékok gyűjtésével, illetve szállításával foglalkozik. Ezen felül használt irodabútorokkal is kereskedünk.

 • 8. Dél-Magyarországi Méh Rt. - Szekszárd

  Weboldal: http://www.mehrt.hu

 • 9. Dobos MÉH Mátészalka

  Vas, papír, színesfém felvásárlása, feldolgozása, kereskedelme.

 • 10. Dél-Magyarországi Méh Rt. - Szentes

  Weboldal: http://www.mehrt.hu