Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

27 db találat

palackos bor

kifejezésre
1 | 2 | 3

Palackos bor keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Bock Pince Panzió Étterem

  Bock Pince Panzió Étterem - Palackos bor - Tudakozó.hu Bock Pince Panzió Étterem - Palackos bor - Tudakozó.hu Bock Pince Panzió Étterem - Palackos bor - Tudakozó.hu Bock Pince Panzió Étterem - Palackos bor - Tudakozó.hu

  7773 Villány, Batthyány u. 15.

  A Bock pince Panzió Étterem Magyarország déli részén található, a Villányi borvidék egyik meghatározó borászata, jelenleg 50 hektár területen gazdálkodik. A szőlőterületek a Villányi borvidék legjobb dűlőiben vannak (Jammertál, Csillagvölgy, Kopár-dűlő, Fekete-hegy, Bocor-dűlő), ahol főként vörös szőlőfajták teremnek. Legjellemzőbb fajták és a belőlük készített borok: Kékoportó, kékfrankos, Cabernet fajták, Merlot, Pinot noir, Syrah és az ezek házasításából készített Bock cuvée, Capella cuvée és Ermitage. B...


  Részletek
 • 2. Vinotéka Külkereskedelmi Kft.

  Vinotéka Külkereskedelmi Kft. - Palackos bor - Tudakozó.hu

  1112 Budapest, Hegytető u. 5/b.

  Cégünk Magyarország minden borvidékéről exportál palackos és hordós borokat.


  Részletek
 • 3. Ostoros-Novaj Bor Rt.

  Ostoros-Novaj Bor Rt. - Palackos bor - Tudakozó.hu

  3326 Ostoros, Nagyvölgy út 2.

  Ostoros-Novaj községek határában gazdálkodó Ostoros-Novaj Bor Részvénytársaság az egri történelmi borvidék egyik legismertebb szőlőtermesztő és borászati üzeme, mely évente átlagosan 50 ezer mázsa szőlőt vásárol és dolgoz fel. A kiváló talajadottságok és éghajlati viszonyok, valamint fél évezredre visszanyúló szőlőtermesztési kultúra a biztosítéka az országhatárokon túl is elismert minőségnek.


  Részletek
 • 4. Etyeki Borudvar Kft.

  2091 Etyek, Kecskegödör 0406

  Etyek Budapest szőlőskertje.


  Részletek
 • 5. Miskolci Italkereskedelmi Rt.

  3521 Miskolc, Bodó sor 34.

  Cégünk márkás borokkal, pezsgőkkel és üdítőitalokkal foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Pócz Pincészet

  8638 Balatonlelle, Petőfi S. u. 16.

  Fehér- és vörösboraink, a 2000-es évjáratú Chardonnay az országos borversenyen aranyérmet nyert. Ugyanez a bor a balatonboglári versenyen nagy aranyérmet kapott, másik borunk a Merlot pedig aranyérmes lett.


  Részletek
 • 7. Tizso Bt.

  9342 Mihályi, Hunyadi u. 70.

  Cégünk borok, üdítőitalok kereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 8. St. Donatus Pincészet Kft.

  8638 Balatonlelle, Kishegyi út 42.

  Cégünk borászattal foglalkozik. 2000-es évjáratú Sínai Hegyi Cabernet Sauvignon borunkkal Bordóban arany, Londonban ezüst érmet nyertünk.
  A Garamvári Szőlőbirtok családi vállalkozás, amely a családfő Garamvári Vencel borászmérnöki képzettségén és több évtizedes borászati tapasztalatain nyugszik.A cég 1990-ben született Vinárium néven indult. A piacteremtés, a belföldi és nemzetközi piacok kiépítését felvállalva, a minőségi borok szállítójaként vált ismertté.
  Ezt a tevékenységet 1993-ban szőlőtermesztésse...


  Részletek
 • 9. IWS Rt.

  9700 Szombathely, Puskás Tivadar u. 3-5.

  Vállalkozásomat 1997-ben alapítottam, amely mára a megye egyik legnagyobb forgalmú bornagykereskedése lett. Termékeinket mindig a legkedvezőbb áron, színvonalas kiszolgálással kínáljuk!


  Részletek
 • 10. Weinhaus Kft.

  6235 Bócsa, III. körzet 14.

  Cégünk a borászat területén tevékenykedik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak