Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

12 db találat

padlófűtés kivitelezése

kifejezésre
1 | 2

Padlófűtés kivitelezése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Pentamer Bt.

  Pentamer Bt. - Padlófűtés kivitelezése - Tudakozó.hu Pentamer Bt. - Padlófűtés kivitelezése - Tudakozó.hu Pentamer Bt. - Padlófűtés kivitelezése - Tudakozó.hu Pentamer Bt. - Padlófűtés kivitelezése - Tudakozó.hu Pentamer Bt. - Padlófűtés kivitelezése - Tudakozó.hu Pentamer Bt. - Padlófűtés kivitelezése - Tudakozó.hu Pentamer Bt. - Padlófűtés kivitelezése - Tudakozó.hu Pentamer Bt. - Padlófűtés kivitelezése - Tudakozó.hu Pentamer Bt. - Padlófűtés kivitelezése - Tudakozó.hu Pentamer Bt. - Padlófűtés kivitelezése - Tudakozó.hu

  1163 Budapest, Tiszakömlő u. 46.

  Épületgépészeti beruházásokra alakultunk. Ma már mintegy 70 millió forintos befektetett tőkével rendelkezünk. Biztosítjuk a megrendelő komplett kulcsrakész beruházásainak kivitelezését.


  Részletek
 • 2. Marco Trade Kft.

  Marco Trade Kft. - Padlófűtés kivitelezése - Tudakozó.hu

  1046 Budapest, Szőnyi u. 37.

  Cégünk alapvetően víz-, gáz-, fűtésszerelés, csatornázás és épületgépészet területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 3. P-Szer Kft.

  6000 Kecskemét, Nyíl u. 25.

  Cégünk az építőipar és az épületgépészet területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 4. Coanda Kft.

  1107 Budapest, Ceglédi u.30.

  A Coanda kft az épületgépészet alábbi területein ajánja fel magas színvonalú szolgáltatásait a tervezéstől a kivitelezésig: légtechnika-klímatechnika, hűtés, fűtés, vízellátás-csatornázás, technológiai csőhálózatok, pneumatikai rendszerek szerelése, gravitációs szellőztető berendezések telepítése. Szobai, irodai, éttermi komfort klímaberendezések telepítése, beüzemelése.
  Vállaljuk a fent említett munkák komplett lebonyolításást a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával (réz-, műanyag-, lágyacél-csöves f...


  Részletek
 • 5. TU-BA TRADE Ipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

  2142 Nagytarcsa, Jókai u. Major telep

  Műanyagcső gyártás (víz-, gáz-, padlófűtő csövek) Foglalkoztatottak száma: 8


  Részletek
 • 6. Kö.Vi.Gá.Vi Bt. - Bús Sándor

  1214 Budapest, Gál ispán utca 21.

  Víz-, gáz-, fűtés-, hűtés-, erős- és gyengeáramú szerelés teljes ügyintézéssel!


  Részletek
 • 7. ZÁÉV Zrt.

  8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 9-11.

  A Zalai Általános Építési Vállalkozó Rt. legfőbb célja, hogy az általa kivitelezett létesítmények és építés-szerelési tevékenysége folyamatosan és maradéktalanul elégítse ki vevői igényeit, illetve a jogszabályi követelményeket.


  Részletek
 • 8. Eichler Hungária Kft.

  1119 Budapest, Fehérvári út 44

  Az 1890-ben alapított osztrák EICHLER bécsi székhelyű anyacég üzleti alapfilozófiája a ?híd? szerep átvállalása, nevezetesen a mindenkori piaci igényeknek azon módon való kielégítése miszerint a cég a kor műszaki -és technikai újdonságait kompetensen , megfelelően magas szakértelemmel felruházva, elhivatottan közvetítse a gyártók és a felhasználók között.

  Ennek az üzleti szellemnek a hazai képviselője az 1994-ben Magyarországon alapított, immáron osztrák-magyar tulajdonban lévő EICHLER HUNGÁRIA KFT.

  A...


  Részletek
 • 9. Jákó Vállalkozás és Épületgépészeti Bt.

  2316 Tököl, Pf.:40.

  Vállalkozásunk az épületgépészet területén vállall munkát, teljeskörű ügyintézéssel, anyagbeszerzéssel. Költségvetés készítés 3 év garanciával.


  Részletek
 • 10. Lad-Ép Kft.

  5322 Tiszaszentimre, Ív u. 14.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak