Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

17 db találat

pótágyazható szoba

kifejezésre
1 | 2

Pótágyazható szoba keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Vadászház Panzió-Étterem

  Vadászház Panzió-Étterem - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu Vadászház Panzió-Étterem - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu Vadászház Panzió-Étterem - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu

  9781 Egyházashollós, Petőfi u. 11.

  Férőhely: 8+2 fő és különálló házban 4 db kétágyas, pótágyazható szoba 13 fő részére.
  Fürdőszoba, TV, étterem 40 fő, terasz 40 fő, drinkbár, saját,zárt parkoló, élelmiszerbolt.

  Cégek részére hosszútávra kiadó !


  Részletek
 • 2. Szent Gaál Pincészet és Kastély

  Szent Gaál Pincészet és Kastély - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu Szent Gaál Pincészet és Kastély - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu Szent Gaál Pincészet és Kastély - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu

  7173 Zomba, Szentgálszőlőhegy.83.

  A szekszárdi borvidék egyik legelbüvölőbb gyöngyszemén, a Szentgál-szőlőhegyen található a Szent Gaál Pincészet birtokközpontja. A Szent Gaál Kastély jelenlegi formáját a XIX. század végén nyerte el, de helyén már a török kiuzetése utáni idôktôl épület állt. Ebben az időben a birtok egy német katona családé, akiknek valószínűleg a budai vár ostromában való részvételéért ajándékozták. Az épületet a közelmúltban eredeti formájában építették újjá, és korabeli bútorokkal rendezték be. Azóta 7 szobás szállodakén...


  Részletek
 • 3. Cseri Kastély Szálloda és Étterem Kft.

  Cseri Kastély Szálloda és Étterem Kft. - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu Cseri Kastély Szálloda és Étterem Kft. - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu Cseri Kastély Szálloda és Étterem Kft. - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu

  8246 Tótvázsony, Cseri kastély

  A Cseri Kastély a Balaton-felvidék legszebb részén, Veszprém - Balatonfüred - Nagyvázsony által képzett háromszög közepén fekszik. A kastély épületét 1927-ben emelték egy múlt századi kúria alapjaira. A régi épület mellé 1992-ben egy új, háromszintes szárny is épült, így összesen 35 db kétágyas pótágyazható szoba várja az ide látogatókat.

  A szobák mindegyike fürdőszobával, WC-vel készült, színes TV-vel felszerelt, legtöbbjükhöz balkon is tartozik.
  A szállodában két különterem konferenciák megtartását ...


  Részletek
 • 4. Darázshegyi Vendégház

  Darázshegyi Vendégház - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu Darázshegyi Vendégház - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu Darázshegyi Vendégház - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu Darázshegyi Vendégház - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu Darázshegyi Vendégház - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu Darázshegyi Vendégház - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu Darázshegyi Vendégház - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu Darázshegyi Vendégház - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu

  3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 39.


  Részletek
 • 5. Marika Vendégház, Villány

  7773 Villány, Vörösmarty u. 16.

  Egész évben folyamatosan nyitva tart exkluzívan berendezett vendégházunk Villányban. Igény szerint lehetőség van zenei szolgáltatás kérésére (harmonika), borkultúra kalauzra, illetve önellátásra, félpanzióra vagy teljes ellátásra.


  Részletek
 • 6. Hotel Arborétum

  7815 Harkány, Siklósi u. 21.

  Gyógyszállónk Harkány legszebb részén, egy arborétum közepén épült. A gyógyulás mellett érdekes kirándulást tehet a közeli Pécsre, vagy a Duna-Dráva Nemzeti Parkba, de várja Önt a Siklós Villányi Borút is.


  Részletek
 • 7. Vadász Bádogos Tetőfedő és Kereskedő Kft.

  8600 Siófok, Bajcsy-Zs. u. 232.

  Cégünk 1988 óta van jelen a hazai piacon. Bádogos és tetőfedő anyagokat forgalmazunk, valamint kivitelezéssel is foglalkozunk.


  Részletek
 • 8. Molnár Vendégház, Egerszalók

  3394 Egerszalók, Széchenyi út 53.

  Molnár Vendégház Egerszalókon csendes, családias környezetben lévő önálló vendégház, melyet csak a vendégek használnak, parkosított udvarral, saját parkolóval és garázzsal várja kedves vendégeit. Három kétágyas pótágyazható szobával, nagy nappalival, jól felszerelt konyhával rendelkező vendégház, amely 10 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas.


  Részletek
 • 9. Aranykorsó Söröző és Panzió

  Aranykorsó Söröző és Panzió - Pótágyazható szoba - Tudakozó.hu

  8960 Lenti, Deák Ferenc u.13.


  Részletek
 • 10. Autokomplex Kft.

  3780 Edelény, Miklós Gyula u. 54.

  Cégünk 1989-ben alakult nemzetközi személy- és áruszállítási főprofillal. 1991-ben bővítettük tevékenységünket utaztatási szolgáltatással és szállítmányozási tevékenységgel.
  Jelenlegi gépparkállományunk a nemzetközi áruszállítás uniós követelményének is eleget tesz. Saját autóink mozgatásán kívül több alvállalkozó autójára is szervezünk fuvarokat. Javítóműhelyünkben saját és más cégek autóbuszait és kamionjait is javítjuk.
  A nemzetközi személyszállítás bonyolításához egy Neoplan és egy Volvo típusú autóbu...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak