Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

pénzintézeti alkalmazás

kifejezésre
1

Pénzintézeti alkalmazás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt.

  IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt. - Pénzintézeti alkalmazás - Tudakozó.hu

  1134 Budapest, Csata utca 8.

  A Magyar Telekom Nyrt T-Systems üzletágához tartozó IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt. a hazai informatikai piac egyik legszélesebb termék-, technológiai- és szolgáltatás portfolióját kínáló, meghatározó szereplője. Fő profilja az informatikai megoldások kidolgozása, megvalósítása üzemeltetése és a rendszerintegráció. A vállalat éves forgalma meghaladja a 12 milliárd Ft-ot.
  Több mint 350 jól képzett, tapasztalt szakember biztosítja az IQSYS ügyfelei számára a valódi üzleti értékeket nyújtó megoldásokat ...


  Részletek
 • 2. Banksoft Kft.

  Banksoft Kft. - Pénzintézeti alkalmazás - Tudakozó.hu

  1149 Budapest, Angol u. 38.

  Banktechnika területén tevékenykedő cégünk banküzemi, informatikai fejlesztésekkel és szolgáltatásokkal foglalkozik.


  Részletek
 • 3. 21 ST Century Financial System Rt.

  1051 Budapest, Dorottya u. 3.

  Cégünk 1997-ben alakult azzal a céllal, hogy meghatározó szerepet töltsön be a magyarországi pénzügyi piacokon használatos szoftverek fejlesztése területén, különös tekintettel a bankoknál, illetve bróker cégeknél és alapkezelőknél hiányzó front-office jellegű termékekre.


  Részletek
 • 4. PMS Számítástechnikai Kft.

  1137 Budapest, Szent István Park 9.

  A PMS Számítástechnikai Kft. 1990-ben alakult. Az elmúlt több mint 10 év alatt szoftverfejlesztéssel, oktatással, üzemeltetéssel és szervizeléssel foglalkoztunk.


  Részletek
 • 5. ProBank Számítástechnikai Kft.

  1032 Budapest, Ágoston u. 3.

  A ProBank Számítástechnikai Kft. - a ProgAdat Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. Pénzintézeti üzletágának önállósulásával - 2002. március 1-jével kezdte meg működését.


  Részletek
 • 6. Omikron Magyarország

  1133 Budapest, Váci út 110.

  Az Omikron-csoport magyarországi képviseletét az 1998-ban alapított Omikron Magyarország látja el. Cégünk informatikai és számítástechnikai szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak