Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

pénzintézet takarítása

kifejezésre
1

Pénzintézet takarítása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.

  DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet takarítása - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet takarítása - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet takarítása - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet takarítása - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet takarítása - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet takarítása - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet takarítása - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet takarítása - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet takarítása - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet takarítása - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet takarítása - Tudakozó.hu

  1024 Budapest, Ady Endre u. 1.

  Cégünk mottója : " SZEMÉLYRE SZABOTT BIZTONSÁG "

  A DUNASECURITY Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 25 millió Ft-os jegyzett tőkéjű, 1992-ben alakult, tisztán magyar tulajdonú vagyonvédelmi és szolgáltató társaság. Tizenöt éves fennállása alatt komoly mennyiségű és kiváló minőségű munkát végzett és jelenleg is végez, kis-, közepes és nagy gazdasági egységek, valamint közigazgatási intézmények részére, bel- és külföldön.
  Társaságunk a Magyar Biztonságvédelmi Egyesület alapító tagja, valamint tagja a Magya...


  Részletek
 • 2. Almási és Társa Takarító és Szolgáltató Bt.

  9232 Darnózseli, Fő út 16.

  Cégünk megyei szinten széles körben áll ügyfelei rendelkezésére, de akár országos szinten is vállalunk munkát.


  Részletek
 • 3. 2000 Regáló Rt.

  1103 Budapest, Noszlopy u. 9-13.

  Cégünk takarítással foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak