Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

pénzintézet őrzés

kifejezésre
1

Pénzintézet őrzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.

  DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet őrzés - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet őrzés - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet őrzés - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet őrzés - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet őrzés - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet őrzés - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet őrzés - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet őrzés - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet őrzés - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet őrzés - Tudakozó.hu DUNASECURITY VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft. - Pénzintézet őrzés - Tudakozó.hu

  1024 Budapest, Ady Endre u. 1.

  Cégünk mottója : " SZEMÉLYRE SZABOTT BIZTONSÁG "

  A DUNASECURITY Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 25 millió Ft-os jegyzett tőkéjű, 1992-ben alakult, tisztán magyar tulajdonú vagyonvédelmi és szolgáltató társaság. Tizenöt éves fennállása alatt komoly mennyiségű és kiváló minőségű munkát végzett és jelenleg is végez, kis-, közepes és nagy gazdasági egységek, valamint közigazgatási intézmények részére, bel- és külföldön.
  Társaságunk a Magyar Biztonságvédelmi Egyesület alapító tagja, valamint tagja a Magya...


  Részletek
 • 2. Szamuráj 07 Őrző-Védő Kft.

  2440 Százhalombatta, Május 1. tér 3. III.szoba

  Fő tevékenységi körünk az objektumok védelme, pénz és értékek szállítása.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak