Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

pályatisztító

kifejezésre
1

Pályatisztító keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Salakfeldolgozó Kft.

  Salakfeldolgozó Kft. - Pályatisztító - Tudakozó.hu

  3100 Salgótarján, Mártírok útja 1

  Társaságunk több éves tapasztalattal rendelkezik a sport, elsősorban teniszpályák építéséhez, felújításához és karbantartásához használatos teniszőrlemények, vörössalak gyártás és forgalmazás terén. Termékeink alkalmasak pihenőparkok útjainak, tereinek, emlékművek előtti területek elkészítésére is.


  Részletek
 • 2. Vilati Service Kft.

  Vilati Service Kft. - Pályatisztító - Tudakozó.hu Vilati Service Kft. - Pályatisztító - Tudakozó.hu Vilati Service Kft. - Pályatisztító - Tudakozó.hu Vilati Service Kft. - Pályatisztító - Tudakozó.hu Vilati Service Kft. - Pályatisztító - Tudakozó.hu Vilati Service Kft. - Pályatisztító - Tudakozó.hu

  3300 Eger, Cifrakapu u. 162.

  A Vilati 1970 óta a pályakonstrukciók, vezérlésváltozatok és kiegészítő egységek egész sorát dolgozta ki - szoros együttműködésben korábban a SCHMID, később a BRUNSWICK cégekkel - a teke és bowling automata berendezések területén, ezáltal vált Kelet-Európa vezető gyártójává.
  Erős gyártó bázisunk Egerben, széleskörűen kiépített szervíz hálózatunk az ország különböző pontjain várja, hogy teljesíthesse az Önök kéréseit, kívánságait.
  Sokoldalú kapcsolataink segítségével lehetőségünk van a legkedveltebb teke é...


  Részletek
 • 3. Brunswick Magyarország Kft.

  8000 Székesfehérvár, Sóstó u. 4.

  Cégünk automata bowlingbábu-állító szerkezetek gyártásával foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak