Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

ostyás torta

kifejezésre
1

Ostyás torta keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Miszter Muki Cukrászda Bt.

  Miszter Muki Cukrászda Bt. - Ostyás torta - Tudakozó.hu

  1085 Budapest, Somogyi Béla u. 17.

  A Muki Cukrászda már 15 éve segít kisebb és nagyobb cégeknek, vállalatoknak a céges bulik, születésnapi partik, évzáró karácsonyi rendezvények feldobásában, a kreatív torták elkészítésével Az elmúlt 15 évben rengeteg kis- és középvállalkozás mellett alábbi cégek tiszteltek meg bizalmukkal, és váltak törzsvásárlóinkká: (a lista a teljesség igénye nélkül készült!)


  Részletek
 • 2. Gina Cukrászda

  1122 Budapest, Daróci u. 2

  Első üzletünket 1986-ban nyitottuk Gina Cukrászda néven a Városmajorban. Ezzel párhuzamosan az akkori Édességbolt Vállalat üzleteibe kezdtük szállítani édes és sós aprósüteményeinket, majd ezt a tevékenységet kiterjesztettük más viszonteladói körökben is. Cégünk viszonteladással több, mint 10 éve fogalakozik. Kisebb cukrászdák, büfék, rendezvényszervező cégek és más egyéb kis üzletek számára szállítjuk termékeinket város szerte.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak