Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

optikai hálózati eszköz

kifejezésre
1

Optikai hálózati eszköz keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Vági és Fiai Biztonságtechnikai és Telekommunikációs Kft.

  9700 Szombathely, Jászai M. u. 30.

  Cégünk a biztonságtechnika és az informatika területén tevékenyedik.


  Részletek
 • 2. Golden-Network Bt.

  2600 Vác, Rádi út 8.

  Cégünk szakembereivel vállalja optikai hálózatok kiépítését a tervezéstől az üzemkész átadásig, felügyeletet, karbantartást, fenntartást akár átalánydíjasan is.


  Részletek
 • 3. LAN Kft.

  1155 Budapest, Kolozsvár utca 7.

  A LAN Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. 1991. decemberében alakult, teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozás - a tulajdonosok egyúttal a cég alkalmazottai is.
  Legfőbb célunk a hozzánk forduló jelentős számú felhasználó gyors, hatékony kiszolgálása. A LAN Kft. alkalmazotti létszáma jelenleg 30 fő. A gyors technikai fejlődés követése és a magas szintű szolgáltatási színvonal megtartása és tökéletesítése érdekében kollégáink rendszeres oktatásban részesülnek - mind itthon, mind külföldön. Kollégáinka...


  Részletek
 • 4. Nec Deutschland GMBH Magyarországi Képviselet

  1036 Budapest, Lajos u. 48-66.

  Cégünk több mint 30 éve működik Magyarországon a számítástechnika, a telekommunikáció, valamint az elektronika területén.


  Részletek
 • 5. Elatech Hungary Kft.

  1036 Budapest, Lajos u. 48-66.

  Cégünk számítástechnikával, elektronikával és telekommunikációval foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak