Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

20 db találat

optikai hálózat

kifejezésre
1 | 2

Optikai hálózat keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Csaba Talk Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Csaba Talk Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Optikai hálózat - Tudakozó.hu Csaba Talk Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Optikai hálózat - Tudakozó.hu Csaba Talk Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Optikai hálózat - Tudakozó.hu Csaba Talk Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Optikai hálózat - Tudakozó.hu Csaba Talk Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Optikai hálózat - Tudakozó.hu Csaba Talk Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Optikai hálózat - Tudakozó.hu Csaba Talk Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Optikai hálózat - Tudakozó.hu

  5600 Békéscsaba, Gyóni Géza u. 3.

  Cégünket Csaba Talk Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. néven 1996-ban alapítottuk kilenc távközléstechnikai szakember összefogásával. Kollégáink a Kft. megalakulása előtt valamennyien a MATÁV Rt.-nél voltak alkalmazásban, ahol sok éves szakmai tapasztalatra tettek szert. Célunk az Ügyfeleink informatikai igényeinek magas szintű kielégítése.


  Részletek
 • 2. MICRO-TOP Kft.

  MICRO-TOP Kft. - Optikai hálózat - Tudakozó.hu MICRO-TOP Kft. - Optikai hálózat - Tudakozó.hu

  1116 Budapest, Vegyész u. 17-25.


  Részletek
 • 3. Vági és Fiai Biztonságtechnikai és Telekommunikációs Kft.

  9700 Szombathely, Jászai M. u. 30.

  Cégünk a biztonságtechnika és az informatika területén tevékenyedik.


  Részletek
 • 4. Telesis Net Kft.

  1131 Budapest, Béke u. 137.

  Fő profilunk a gurulóállvány kölcsönzés, ezen kívül foglalkozunk adat-, hang- és képátviteli rendszerek, intelligens épületkommunikációs rendszerek, egyedi optikai hálózatok, kábeltelevízió rendszerek hardverének, szoftverének kereskedelmével és installálásával.


  Részletek
 • 5. Siemens ZRt.

  1143 Budapest, Gizella út 51-57.

  A Siemens globális hálózatot jelent, a Föld közel 200 országában dolgozó több, mint 400.000 munkatárs hálózatát, akik megalapozott ismeretekkel rendelkeznek az ügyfelek igényeiről, az elektrotechnikáról és elektronikáról, a sikeres üzleti működésről.


  Részletek
 • 6. 2004 Conet Kft.

  1147 Budapest, Fűrész u. 115.

  Cégünk számítástechnikai cikkek forgalmazásával, hálózattervezéssel és teljeskörű számítástechnikai szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.


  Részletek
 • 7. Persecutor Vagyonvédelmi Kft.

  1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 17.

  Elektronikus vagyonvédelmi rendszerek tervezése, kivitelezése, szervizelése. Betörésvédelmi fény- és hővédő, hőszigetelő fóliák épületekre és gépjárművekre. Csomag- és személyvizsgáló rendszerek, értékőrző berendezések, passzív tűzvédelmi rendszerek. Minősítés: ISO 9002, NATO beszállításra alkalmas.


  Részletek
 • 8. FUSION-2000 Bt.

  8500 Pápa, Mester u. 2.

  Cégünk számítástechnikai, optikai és távközlési hálózatok kivitelezésével foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Golden-Network Bt.

  2600 Vác, Rádi út 8.

  Cégünk szakembereivel vállalja optikai hálózatok kiépítését a tervezéstől az üzemkész átadásig, felügyeletet, karbantartást, fenntartást akár átalánydíjasan is.


  Részletek
 • 10. LAN Kft.

  1155 Budapest, Kolozsvár utca 7.

  A LAN Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. 1991. decemberében alakult, teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozás - a tulajdonosok egyúttal a cég alkalmazottai is.
  Legfőbb célunk a hozzánk forduló jelentős számú felhasználó gyors, hatékony kiszolgálása. A LAN Kft. alkalmazotti létszáma jelenleg 30 fő. A gyors technikai fejlődés követése és a magas szintű szolgáltatási színvonal megtartása és tökéletesítése érdekében kollégáink rendszeres oktatásban részesülnek - mind itthon, mind külföldön. Kollégáinka...


  Részletek