Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

online jegyfoglalás

kifejezésre
1

Online jegyfoglalás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Globair Hungary Kft.

  Globair Hungary Kft. - Online jegyfoglalás - Tudakozó.hu Globair Hungary Kft. - Online jegyfoglalás - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.globairgroup.eu/hu

  A Globair Hungary Kft, mint az Emirates, a Cathay Pacific és az Air Malta légitársaságok, valamint a Marriott International szállodalánc, továbbá a Hertz Rent-a-car bérautó cég képviselete fontosnak tartjuk, hogy partnereink ügyfelei (utasok és cégek) úgy érezzék, hogy a szolgáltatásainkat tekintve nem egy képviselővel, hanem magával a légitársasággal, a szállodával vagy a bérautó céggel állnak kapcsolatban.  Partner légitársaságaink (Air Malta, Cathay Pacific, Emirates) utasainak olyan utazási élményt szeretnénk szerezni, mely különleges, nem mindennapi és emlékezetes.

  Szeretnénk, ha az autót külföldön bérlők élvezhetnék a Hertz nyújtotta biztonságot a világ útjain, illetve a legmagasabb szintű ügyfélkezelést itt Magyarországon.

  A Marriott szállodalánccal már szerződéses viszonyban álló, illetve az ott megszálló üzleti utazók és üzleti utaztatók tekintetében célunk, hogy olyan támogatást adjunk Budapestről, melynek eredményeképpen a foglalás, az egyedi igényeknek a Marriott szállodalánc felé való közvetítése, gyors, pontos és gyümölcsöző legyen.

 • 2. Wizz Air Hungary Légiközlekedési Kft.

  Wizz Air Hungary Légiközlekedési Kft. - Online jegyfoglalás - Tudakozó.hu Wizz Air Hungary Légiközlekedési Kft. - Online jegyfoglalás - Tudakozó.hu Wizz Air Hungary Légiközlekedési Kft. - Online jegyfoglalás - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.wizzair.hu

  A Wizz Air értékközpontú légitársaság, elsődleges célja, hogy bevezetett újítások által élménnyé varázsolja az utazást. A legmondernebb technológiákra támaszkodva biztosítjuk, hogy a "Wizz Air élmény" mind a szolgáltatás minőségét, mind az árat tekintve első osztályú legyen. A Wizz Air által kínált szolgáltatás lényege: nyomtatott jegy nélküli utazás, költség és időhatékony másodlagos repülőterek használata, egy osztályos szék konfiguráció, szabad ülőhelyválasztás, étel-ital választék fizetés ellenében.
  A Wizz Air új, modern, legújabb technologiát képviselő repülőgépeket üzemeltet, melyeket a világ egyik vezető karbantartó cége, a Lufthansa Technik tart karban. Professzionális személyzetünk elkötelezettsége és odaadása emlékezetessé teszi a Wizz Air gépek fedélzetén töltött órákat. A Wizz Air flottája fiatal, 180 üléses, Airbus A320 típusú repülőgépekből áll.
  A Wizz Air munkatársainak meggyőződése, hogy a különbség az egyes emberekben rejlik. A csapat 100%-san felkészült, ügyfélorientált szakemberekből áll, akik mind szigorú etikai szabályok alapján dolgoznak, kiváló csapatszellemben. A munkatársak különböző országokból érkeztek, beleértve Magyarországot, Lengyelországot, Nagy-Britanniát, Hollandiát, Németországot, Kanadát és Franciaországot is. A motivált, professzionális és multi-kulturális menedzsmentnek köszönhetően a Wizz Airnél a magas szintű vezetői képességek és a motiváció a fő húzóerő és a siker egyik kulcstényezője. Jelenleg 450 dolgozója van a cégnek.

 • 3. British Airways

  Weboldal: http://www.britishairways.hu

  Utazzon Londonba hétvégi csomagajánlatunkkal! Repülőjegyek Amerika, Ausztrália és Ázsia számos városába. Kedvezményes ajánlatok, online jegyfoglalás, törzsutas program.

 • 4. Webtour Kft.

  Weboldal: http://www.jaegermeister.hu

  Tervünk egy olyan Internetes online helyfoglaló rendszerközpont létrehozása, amely az utazást egészében áttekinti és megszervezi.

 • 5. Hurrá-Nyaralunk.hu Utazási Iroda Kft.

  Weboldal: http://www.hurra-nyaralunk.hu

  Cégünk utazási irodát működtet.

 • 6. UNITED 4 Repülőjegy Értékesítő Egyesülés

  Weboldal: http://www.united4.hu

  Utazzon velünk a világ bármely tájára, mi repülőszőnyeget terítünk az Ön széke alá! Hihetetlenül kedvező ajánlatainkkal megtaláljuk az Ön számára legoptimálisabb repülőjáratokat, csatlakozási pontokat, figyelembe vesszük kedvenc légitársaságait, megszokott üléshelyét, speciális étkezési szokásait és egyéb különleges kívánságát is igyekszünk teljesíteni.

 • 7. Török Légitársaság Rt.

  Weboldal: http://www.turkishairlines.hu

  Folyamatosan ügyelünk a figyelmes és színvonalas kiszolgálásra, ezzel tudjuk egyre több és több utassal megszerettetni légitársaságunkat, melyet eredményeink is hűen támasztanak alá, hiszen 2000-ben összesen több mint 17 millió utast szállítottunk kényelemben mind belföldi, mind nemzetközi úti céljukra.

 • 8. Jegymánia Kft.

Kapcsolódó kulcsszavak