Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

olasz konyhabútor

kifejezésre
1

Olasz konyhabútor keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Lugas Konyha Kft.

  Lugas Konyha Kft. - Olasz konyhabútor - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Olasz konyhabútor - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Olasz konyhabútor - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Olasz konyhabútor - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Olasz konyhabútor - Tudakozó.hu Lugas Konyha Kft. - Olasz konyhabútor - Tudakozó.hu

  1173 Budapest, Pesti út 237/f. D/5. üzlet

  Cégünk, a megújult Lugas Konyha Kft. elkötelezett híve az itáliai csúcsminőségnek és szépségnek. Olaszországi beszállítónk, a méltán világszínvonalú termékeket gyártó Gentili Cucine magyarországi partnereként a konyha-, nappali- és fürdőszobabútorokat elsősorban az olasz életérzés jegyében tervezzük. Az általunk tervezett bútorok harmóniája és praktikuma mellett nagy hangsúlyt fektetünk a funkcionalitásra. Magyarországon egyedülálló termékkínálatunkat a világszínvonalú innovációk teszik egyedivé.

  Tevéken...


  Részletek
 • 2. Marcosy Kft. Bútoráruház

  Marcosy Kft. Bútoráruház - Olasz konyhabútor - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Kertalja u. 11/a

  Bútoráruházunk német és olasz csúcsminőségű bútorokat forgalmaz, a WECO, KOINOR, VÖLKER DESIGN márkaképviseletét látjuk el.


  Részletek
 • 3. Filia-Bona Kft.

  Filia-Bona Kft. - Olasz konyhabútor - Tudakozó.hu

  1113 Budapest, Daróczi út 2B

  A Filia-Bona Kft. 1995 óta olasz konyhabútorok és irodabútorok forgalmazásával foglalkozik, melyek magas esztétikai, minőségi és ergonómiai követelményeknek felelnek meg.


  Részletek
 • 4. Konyhasziget

  7633 Pécs, Szigeti út 37.

  Üzletünkben az eddig megszokott magyar Tisza gyár termékein túl a cseh Hanák, a szlovén Svea és az olasz Ar-tre márkájú bútorok is megtalálhatók.


  Részletek
 • 5. DEA KONYHASTÚDIÓ

  2049 Diósd, Petőfi Sándor u. 38.


  Részletek
 • 6. Bege és Társa Bt.

  2092 Budakeszi, Csák József u.28,


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak