Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

nyugdíjas találkozó lebonyolítása

kifejezésre
1

Nyugdíjas találkozó lebonyolítása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ady Vendéglő

  8800 Nagykanizsa, Ady u. 5.

  Vendéglőnk hangulatos zöldövezetben található, 70-75 főt tudunk kisebb és nagyob termeinkben kiszolgálni. Üzleti rendezvényekre, esküvőkre, bálokra, találkozókra, akár 200 fős helyiséget is tudunk biztosítani az Erkel Művelődési Otthonban, ami közvetlen a szomszédságunkban található. Ételkülönlegességeink közé tartozik a házi sütésű rétes, hat féle pörkölt, fatányérosaink, hal- és vadételeink.


  Részletek
 • 2. NAGYLAKODALOM.HU

  1106 Budapest, Jászberényi u., Maglódi u. sarok

  Ha násznépüket elérhető áron szeretnék vendégül látni, keressék fel kultúrált, 140 fő leültetésére alkalmas éttermünket a KIPSZER területén ( Budapest, X. kerület Jászberényi út és Maglódi út sarok ). I. osztályú felszereléssel és II. osztályú árakkal várjuk Önöket!

  Vállalati rendezvények lebonyolítása nagyobb csoportok részére. Melegkonyhás kiszolgálás, alacsony árak, komplett menü ajánlat.

  Kirándulócsoportok ebédeltetése 11.30 - 14.00 -ig előzetes telefon alapján
  Menü csak 500,- Ft. / fő...


  Részletek
 • 3. Salsa Cantina Étterem

  1036 Budapest, Pacsirtamező u. 36.

  Óbuda legpatinásabb részén található éttermünkben az Ön ízlésének megfelelően találhatja meg mindazokat az ételféleségeket - legyen az magyaros vagy nemzetközi ételkülönlegesség -, amelyeket akár egy kellemes mexikói vagy spanyol zene mellet elfogyaszthat. De gondoltunk a szerény mindennapok ebédelni kívánó vendégeire is, a napi menü választékainkban ízletes falatokból választhat. Igény szerint a I., II., III., XIII. kerületekbe házhoz szállítjuk menüféleségeinket. Esti összejöveteleink felejthetetlen emlék...


  Részletek
 • 4. Petőfi Sándos Művelődési Ház

  9022 Győr, Árpád u. 44.


  Részletek
 • 5. József Attila Művelődési Ház, KUNMADARAS

  5321 Kunmadaras, KARCAGI ÚT 15.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak