Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

nyomtatott huzalozás

kifejezésre
1

Nyomtatott huzalozás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Eurocircuits Kft.

  Eurocircuits Kft. - Nyomtatott huzalozás - Tudakozó.hu Eurocircuits Kft. - Nyomtatott huzalozás - Tudakozó.hu Eurocircuits Kft. - Nyomtatott huzalozás - Tudakozó.hu Eurocircuits Kft. - Nyomtatott huzalozás - Tudakozó.hu

  3324 Felsőtárkány, Berva-völgy hrsz. 2401/9.

  Az Eurocircuits Kft-re, mint megbízható partnerre számíthat az egy- és kétrétegű, valamint a többrétegű (16 rétegig) nyomtatott áramkörök gyártása terén. Speciális ajánlatunk: zsák, illetve eltemetett furat készítése, expressz gyártás, on-line rendelés.


  Részletek
 • 2. Elekterv Kft.

  1115 Budapest, Fehérvári út 130.

  Az Elekterv Kft 1984 óta foglalkozik nyomtatott áramkörök tervezésével és gyártásával. A megrendeléseket rövid határidővel, mérsékelt áron, megbízható minőségben teljesítjük.


  Részletek