Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

31 db találat

nyelvvizsga előkészítő

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Nyelvvizsga előkészítő keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Oktáv Továbbképző Központ ZRt.

  Oktáv Továbbképző Központ ZRt. - Nyelvvizsga előkészítő - Tudakozó.hu Oktáv Továbbképző Központ ZRt. - Nyelvvizsga előkészítő - Tudakozó.hu Oktáv Továbbképző Központ ZRt. - Nyelvvizsga előkészítő - Tudakozó.hu Oktáv Továbbképző Központ ZRt. - Nyelvvizsga előkészítő - Tudakozó.hu Oktáv Továbbképző Központ ZRt. - Nyelvvizsga előkészítő - Tudakozó.hu Oktáv Továbbképző Központ ZRt. - Nyelvvizsga előkészítő - Tudakozó.hu

  2509 Esztergom-Kertváros, Wesselényi u. 35-39.

  Az OKTÁV Továbbképző Központ 1973 óta áll a felnőttképzés szolgálatában. Fő tevékenységi területeink: szakképzés és továbbképzés egyéni jelentkezők, vállalati és intézményi megrendelők számára, továbbá vizsgaközpont, szakközépiskola és szálloda működtetése. Központunk Esztergom-kertvárosban található, ezen kívül irodáink és képviseleteink vannak Budapesten, Székesfehérváron, Tatabányán, Dunaújvárosban és Szombathelyen. Tanfolyamokat igény esetén az ország bármely pontján szervezünk.

  Kérjük, tekintse meg ...


  Részletek
 • 2. Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft.

  Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Nyelvvizsga előkészítő - Tudakozó.hu Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Nyelvvizsga előkészítő - Tudakozó.hu Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Nyelvvizsga előkészítő - Tudakozó.hu

  1134 Budapest, Váci út 39.

  A Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. 1992 óta van jelen a tanfolyam- és konferenciaszervezési, felnőttképzési piacon.
  Cégünk akkreditált felnőttképzési intézmény, akkreditációs számunk: 0232.
  1999. decemberében vezettük be minőségirányítási rendszerünket, melyet 2002. júliusában már az ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsíttattunk.
  Alapító és minősített tagjai vagyunk a Felnőttképzők Szövetségének. Tagjai vagyunk a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, valamint a Közgazdasági ...


  Részletek
 • 3. Coventry House Nyelviskola

  Coventry House Nyelviskola - Nyelvvizsga előkészítő - Tudakozó.hu

  6000 Kecskemét, Budai u. 1.

  A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által ajánlott és minősített nyelviskola.


  Részletek
 • 4. Ring Nyelvstúdió

  Ring Nyelvstúdió - Nyelvvizsga előkészítő - Tudakozó.hu

  1114 Budapest, Vásárhelyi Pál u. 4-6.

  A Ring Cégcsoport tagjaként a Ring Nyelvstúdió a magyarországi lakossági igényeknek megfelelő nyelvoktatásra és a szervezetek nyelvi képzésére szakosodott intézmény. Célunk, hogy a minden igényt kielégítő nyelvoktatás során olyan biztos tudást nyújtsunk, hogy diákjaink soha ne ütközhessenek nyelvi nehézségekbe.
  Segítségünkkel a nálunk tanulók teljes körű, a valós igényeknek megfelelő, magas színvonalú oktatást vehetnek igénybe.

  Általunk oktatott nyelvek:
  - angol
  - német
  - olasz
  - francia
  - orosz
  ...


  Részletek
 • 5. Balassi Bálint Intézet

  1016 Budapest, Somlói út 51.

  Minden nemzet fontos feladatának tekinti saját nyelve és kultúrája ápolását, kutatását, továbbadását.


  Részletek
 • 6. Study and Work

  1201 Budapest, Kossuth Lajos u. 10 II. e

  A külföldi nyelviskolák megismertetésével 2004-ben kezdtünk el foglalkozni, amikor is cégünk egyik tagja részt vett egy úgynevezett Study&Work programon Angliában, ahonnan életre szóló élményekkel tért haza. A megszerzett tudással és tapasztalatokkal a háta mögött úgy döntött, hogy népszerűsíteni szeretné ezeket a nyelviskolákat Magyarországon, melyek a kisdiákoktól a felnőttekig mindenki számára számtalan tanfolyamtípust kínálnak, ahol az idegen nyelv tanulása mellett különböző programokon, kirándulásokon ...


  Részletek
 • 7. Universus Nyelvstúdió

  9022 Győr, Batthyány tér 9.

  Az a kérdés, hogy hol szerezheti meg legkönnyebben, a legkedvezőbb áron a legmagasabb szintű tudást, és ezt követően a legrövidebb időn belül a nyelvvizsgát. A válasz egyértelmű: nálunk, az Universus Nyelvstúdiónál, mely 1992-ben alakult, elsősorban német, angol, olasz és magyar (mint idegennyelv) nyelvek oktatásával foglalkozik.


  Részletek
 • 8. Prime Oktatóház Kft.

  Prime Oktatóház Kft. - Nyelvvizsga előkészítő - Tudakozó.hu

  1051 Budapest, Október 6. u. 7.

  Cégünk nyelviskolát üzemeltet.


  Részletek
 • 9. Eurozone Nyelviskola

  1052 Budapest, Régi porta u. 7-9.

  Külföldiek magyar nyelv oktatása, magyaroknak angol, német, stb.


  Részletek
 • 10. Oxford Hungária Nyelvstúdió

  1085 Budapest, Rigó u. 3-5.,

  Az ELTE idegennyelvi tanszékei által támogatott nyelviskola és fordítóiroda.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak