Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

22 db találat

nyaraló építése

kifejezésre
1 | 2 | 3

Nyaraló építése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fenyőker-Fa-Lak Kft.

  Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Nyaraló építése - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Nyaraló építése - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Nyaraló építése - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Nyaraló építése - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Nyaraló építése - Tudakozó.hu Fenyőker-Fa-Lak Kft. - Nyaraló építése - Tudakozó.hu

  6630 Mindszent, Búzavirág utca 14.

  Cégismertető
  Cégünk 1993. évben alakult Csongrád megyében, Mindszenten. Vásároltunk egy fűrészüzemet, ahol a beszállított fenyőrönk feldolgozása (gatterolása) ill. családi házakhoz a faház elemek gyártása történt, egyuttal forgalmaztunk fenyő fűrészárut is. A kezdeti időszakban évente 2 házat építettünk. Abban az időben még nem volt ennyire elterjedve a könnyűszerkezetes ill. a faházépítés. Kb. 2 éve tapasztaltuk, hogy az érdeklődés megnőtt ezek a házak iránt, amely cégünknek évente 8-10 szerződést, építke...


  Részletek
 • 2. Perbo Multicomfort Kft.

  Perbo Multicomfort Kft. - Nyaraló építése - Tudakozó.hu

  8171 Balatonvilágos, Aligai út 71.

  Csak természetes, hogy természetes környezetben élni érdemes! A megoldás: Rönkház! Cégünk rönkházak építésével foglalkozik. Válassza az olcsó és kézenfekvő megoldást! Építési útmutatónk alapján akár önerőből is megépíthető, vagy bízzon meg tapasztalt szakembereinkben és válassza az Ön igényeinek megfelelő készültségi fokra történő kivitelezést.


  Részletek
 • 3. Kronborg-Épterv Kft.

  5600 Békéscsaba, Bessenyei u. 11/1.

  Cégünk teljeskörű építőipari kivitelezéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Beti 2000 Kft.

  8600 Siófok, Kele u. 1-3. I/3.

  Társaságunk 1996 óta szereplője a magyar ingatlanpiacnak. 1998 óta - ügyleteink pontos és korrekt bonylításával - kívánjuk kivívni ügyfeleink, partnereink elsimerését és bizalmát az ingatlanfejlesztés, -hasznosítás, és -forgalmazás területén.


  Részletek
 • 5. NABIS Perfect Kft.

  1173 Budapest, Marosfő u. 18.

  A Nabis Kft. vállalja régi épületek felújítását, valamint új házak, épületek, panziók, garázsok, kerítések kivitelezését tervezéstől a kulcsátadásig. A Nabis Kft. másik profilja faházak, garázsok, hétvégi házak, kerti pihenők, szerszámtárolók és nyaralók építése, szintén a tervezéstől a kulcsátadásig igény szerint. Ezekre a munkákra, a minősége jeléül 10 év garanciát vállalunk.


  Részletek
 • 6. Simi-X Kereskedelmi ec.

  6720 Szeged, Roosewelt tér 14.

  Minőségi faházakkal foglalkozunk a rendeléstől az összeállításig. Lakóházak építését megbeszélés és tervezés alapján végezzük.


  Részletek
 • 7. Favorit 2003 Kft.

  8227 Felsőörs, Alsóörsi u. 13.

  Cégünk lakóházak és nyaralók szakszerű gyártásával és kivitelezésével foglalkozik.


  Részletek
 • 8. Füred 2003 Építő Kft.

  8230 Balatonfüred, Csók u. 26.

  Teljes építőipari tevékenység jól képzett műszaki gárdával, szakemberekkel, modern és hagyományos építőanyagokkal. Családi házak, nyaralók, ipari létesítmények építése, felújítása, parképítés. Tevékenységünket a Balatonfelvidéken és Veszprém megyében végezzük.


  Részletek
 • 9. CONTACTRADE Kft.

  1097 Budapest, Gubacsi út 47.

  Ön megálmodja, mi megépítjük! Nekünk az a fontos, hogy Ön elégedett legyen! Forduljon hozzánk bizalommal, mi valóra váltjuk elképzeléseit! HORIZONT KANADAI GYORSHÁZ.


  Részletek
 • 10. Brovi

  5900 Orosháza, Rákóczi utca.2.

  Cégünk építőipari szolgáltatásokkal, valamint háztartási cikkek kereskedelmével foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak