Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

nyáktervezés

kifejezésre
1 | 2

Nyáktervezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. LP Elektronik Kft.

  LP Elektronik Kft. - Nyáktervezés - Tudakozó.hu LP Elektronik Kft. - Nyáktervezés - Tudakozó.hu LP Elektronik Kft. - Nyáktervezés - Tudakozó.hu LP Elektronik Kft. - Nyáktervezés - Tudakozó.hu

  1149 Budapest, Angol u. 38.

  Az Lp Elektrinik Kft teljes körű nyomtatott áramkörű (PCB) szolgáltatást kínál, egyoldalastól 48 rétegig. Kis- közepes- és nagysorozató tömeggyártás. Merev és flexibilis nyomtatott áramkörök teljes alapanyagválasztékkal illetve technológiával.


  Részletek
 • 2. NYÁK EXPRESSZ - SOS PCB Kft.

  NYÁK EXPRESSZ - SOS PCB Kft. - Nyáktervezés - Tudakozó.hu

  1047 Budapest, Thaly K. u. 7.

  Nyomtatott áramkör gyártása expressz határidővel: egy- és kétoldalas, lyukgalvanizált nyáklemezek gyártása, szelektív ón bevonat készítése,1 darabtól a sorozatgyártásig: klisé, film, floppy, CD, Pendrive és egyéb adathordozó, illetve tervrajz alapján a 6 órástól a 2 hetes határidőig. Áraink kedvezőek és rugalmasak a darabszám, a méret és a határidő függvényében. Megrendelés: weblapunkon, postai úton, telefonon vagy személyesen.


  Részletek
 • 3. Compsec Bt.

  Compsec Bt. - Nyáktervezés - Tudakozó.hu

  8500 Pápa, Kinizsi P. u. 31.

  Cégünk biztonságtechnikával és elektronikával foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Auter Elektronikai Kft.

  Auter Elektronikai Kft. - Nyáktervezés - Tudakozó.hu

  1163 Budapest, Cziráky u. 26-32.

  Az AUTER Elektronikai Kft. fő tevékenysége az egy- és kétoldalas nyomtatott áramköri lapok, fóliatasztatúrák tervezése és gyártása. Foglalkozunk továbbá többrétegű nyomtatott áramköri lapok, műszer elolapfóliák tervezésével és gyártásával illetve vezeto vagy szigetelo pasztával történo szitázással is. Egyre nagyobb a kereslet a merev nyomtatott áramköri lemezek mellett a flexibilis nyomtatott áramkörök gyártása iránt, melyhez cégünk rugalmasan alkalmazkodik és legkülönlegesebb igényeket is teljesítjük

  Bő...


  Részletek
 • 5. Globeltron Bt.

  1044 Budapest, Fadrusz u. 23.

  Cégünk nyomtatott áramkörök gyártásával foglalkozik, illetve nyomógombos tasztatúrák gyártása és forgalmazása is tevékenységi körünkbe tartozik.


  Részletek
 • 6. Ditax Bt.

  1203 Budapest, Bíró M. u. 14.

  Cégünk italmérőkkel, mérőműszerek tervezésével foglalkozik.


  Részletek
 • 7. Bíró Elektronika

  1029 Budapest, Gyulai P. u. 37.

  Cégünk fő tevékenysége felvonó elektronikai rendszerek forgalmazása, felújítása, új rendszerek gyártása, valamint új felvonók határidős kivitelezése.


  Részletek
 • 8. 4Fox Kft.

  1065 Budapest, Hársfa u. 40.


  Részletek
 • 9. Nagy László egyéni vállalkozó

  7741 Nagykozár, Petőfi u.


  Részletek
 • 10. Tom Elektronika

  1000 Budapest, N/A


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak