Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

nadrágkosztüm

kifejezésre
1 | 2

Nadrágkosztüm keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ulla Popken

  Ulla Popken - Nadrágkosztüm - Tudakozó.hu

  1036 Budapest, Bécsi út 38-44. (Új Udvar)

  Ulla Popken fiatalos női divat 42-es mérettől

  Sokan azt mondják, hogy molett női divat, duci divat, molett divat, nagyméretű női ruha, 5XL, 6XL. Az Ulla Popken a fiatalos divatot képviseli 42-es mérettől fölfelé a 60-as méretig. Nemzetközi tapasztalatai alapján csinos fiatalos ruhákat készít duci, illetve teltkarcsú hölgyek részére.

  Ulla Popken üzleteinket gazdag árukészlettel megtalálhatja az Árkád, a Campona az Új Udvar és a Mammut Bevásárlóközpontban. Itt nagyméretű sportruházat, nagyméretű sínadrá...


  Részletek
 • 2. Erla Shop Kft.

  Erla Shop Kft. - Nadrágkosztüm - Tudakozó.hu Erla Shop Kft. - Nadrágkosztüm - Tudakozó.hu

  1152 Budapest, Szentmihályi út 131.


  Részletek
 • 3. SZEGED BOLERO Kereskedelmi Kft.

  6723 Szeged, Dankó Pista u. 27.

  "Nekem nagyon egyszerű ízlésem van,
  mindig a legjobbal vagyok megelégedve."
  (Oscar Wilde)
  1993-ban alakult a Szeged Bolero Kft.-t, hogy megjelenésével minőséget és egyediséget teremtsen. A Szeged Bolero Kft. Magyarországon az egyik legnagyobb ruházati konfekció gyártó és kereskedelmi vállalkozás. A cég fő tevékenysége női felsőruházat tervezése, modellezése, gyártása és értékesítése. A termékskálán a klasszikustól a sportos formáig minden megtalálható, kínálatát a cég állandóan bővíti saját tervező team...


  Részletek
 • 4. Redfox Kft.

  1052 Budapest, Kígyó u. 5.

  Cégünk női, férfi divatruházat értékesítésével foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Beriv Ruhaipari Rt.

  4100 Berettyóújfalu, Bajcsy-Zs. u.10.

  Cégünk az 1980-as évek óta foglalkozik női felsőruházati konfekció gyártásával, nyugat-európai megrendelőink számára. Saját tervezésű modelleinkkel a hazai piacot is ellátjuk.


  Részletek
 • 6. Men s Wear Kft. - Energy Fashion

  1072 Budapest, Akácfa u. 34.

  Termékeink magas színvonalúak, a hazai és a külpiacokon egyaránt jól eladhatóak. A cseh és szlovák export bővítése céljából, olyan kereskedő partnereket keresünk akik szeretnék kiskereskedelmi kínálatukat bővíteni különleges és sikeres termékekkel
  áru invesztíciót is vállalnának ( kockázatmentes együttműködés )
  A termékek forgalmazását jól bevált marketing eszközökkel támogatjuk. Rendszeresen kiállítunk nemzetközi kiállításokon termékeink ismertetése céljából.
  Különböző együttműködési fokozatokat tudun...


  Részletek
 • 7. Anaton Kft.

  2040 Budaörs, Gyár u. 2.

  1993-ban alakult cégeink Anaton Kft. és Zeng Kft. néven váltak ismertté a magyar ruházati piacon.
  Fő tevékenységünk női- és férfi kabátok gyártása. Termékeinknél meghatározó a jó minőség. Ezt bizonyítja, hogy nagy- és kiskereskedőkön kívül a nagy áruházláncok is szívesen forgalmazzák. Saját tervezésű modelljeink Kínában készülnek, ahol kollégáink felügyelik a gyártási folyamatokat. Modelljeink a klasszikustól a sportos, divatos fazonig széles vásárlói réteg igényeit elégítik ki.

  Évente többször mutatu...


  Részletek
 • 8. EGY & L vállalkozó

  1183 Budapest, Nefelejcs u. 43.

  Cégünk 4 éve működik. Fő profilunk: női divatáru termékek készítése és forgalmazása. Nagykereskedelmi, illetve kiskereskedelmi tevékenységet folytatunk és célunk, hogy bővítsük viszonteladói hálózatunkat országos szinten. Megrendelésre is dolgozunk, (pl. alkalmi és extra méretű ruházat) és országos szinten szállítunk akár magánszemélyeknek is megrendelésre.


  Részletek
 • 9. Gianni Dorelli

  2040 Budaörs, Gyár u. 2.


  Részletek
 • 10. Sikk 2000 Divatáru Nagykereskedés

  1063 Budapest, Szinyei Merse utca 29


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak