Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

66 db találat

női divatáru

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Női divatáru keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ulla Popken

  Ulla Popken - Női divatáru - Tudakozó.hu

  1036 Budapest, Bécsi út 38-44. (Új Udvar)

  Ulla Popken fiatalos női divat 42-es mérettől

  Sokan azt mondják, hogy molett női divat, duci divat, molett divat, nagyméretű női ruha, 5XL, 6XL. Az Ulla Popken a fiatalos divatot képviseli 42-es mérettől fölfelé a 60-as méretig. Nemzetközi tapasztalatai alapján csinos fiatalos ruhákat készít duci, illetve teltkarcsú hölgyek részére.

  Ulla Popken üzleteinket gazdag árukészlettel megtalálhatja az Árkád, a Campona az Új Udvar és a Mammut Bevásárlóközpontban. Itt nagyméretű sportruházat, nagyméretű sínadrá...


  Részletek
 • 2. Rózsakert Bevásárlóközpont

  Rózsakert Bevásárlóközpont - Női divatáru - Tudakozó.hu

  1026 Budapest, Gábor Áron u. 74.

  Cégünk bevásárlóközpontot üzemeltet. Áruházunk 1998-ban épült és 85 darab világszínvonalú üzletegységgel rendelkezik.


  Részletek
 • 3. Erla Shop Kft.

  Erla Shop Kft. - Női divatáru - Tudakozó.hu Erla Shop Kft. - Női divatáru - Tudakozó.hu

  1152 Budapest, Szentmihályi út 131.


  Részletek
 • 4. Premier Outlets Center

  Premier Outlets Center - Női divatáru - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Női divatáru - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Női divatáru - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Női divatáru - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Női divatáru - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Női divatáru - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Női divatáru - Tudakozó.hu

  2051 Biatorbágy, Budaörsi út 4.

  Nyitva:
  minden nap: 10:00 - 20:00
  Az üzletközpontot könnyű megközelíteni: Az M1,M0 autópályák csatlakozásánál kell lekanyarodni nem sokkal Budaörs után, Budaparknál. Ezután jobbfelől már meg is pillantja a Premier Outlets Centert. Innen közlekedési táblák segítenek eltalálni a 1350 férőhelyes ingyenes parkolóig. Autópálya matrica Budapest felől nem szükséges!
  Tömegközlekedéssel:
  Volánbusszal a Premier Outlets Centerbe - mindössze 20 perc alatt!
  Menetrendszerinti Budapest - Etyek Volánbuszok indulási id...


  Részletek
 • 5. Debrecen Plaza

  Debrecen Plaza - Női divatáru - Tudakozó.hu

  4026 Debrecen, Péterfia u. 18.

  A Debrecen Plaza Bevásárló- és Szórakoztató Központ 1998. december 10-én, a legkedvezőbb helyszínen, a város szívében nyitotta meg kapuit. A Debrecen Plazába látogatók télen-nyáron a klímaberendezésnek köszönhetően komfortosan és kultúráltan vásárolhatnak és szórakozhatnak.


  Részletek
 • 6. Happy Divatáru Kereskedelmi Kft.

  Happy Divatáru Kereskedelmi Kft. - Női divatáru - Tudakozó.hu

  1089 Budapest, Elnök u. 1. 4.lph.

  A Happy Divatáru KFT 1992- ben alakult. A cég elsősorban esernyők nagykereskedelmével foglalkozik, mint a német Happy Rain Würflingsdobler GmbH cég kizárólagos magyarországi képviselője. A Happy Rain Würflingsdobler GmbH ma Európa egyik legjelentősebb esernyőgyártó és forgalmazó cége. A cég központja Simbachban /Németország/ van, ahol 14000m2 raktár és üzemcsarnok áll rendelkezésre. Hongkongban és Dél-Kínában összesen 3000 embert foglalkoztatnak. A kiválló és ismert márkák forgalmazása megköveteli a folyama...


  Részletek
 • 7. Emporium Kft.

  1115 Budapest, Thallóczy u. 25.

  Üzlethálózatunk a legújabb női finomkonfekcióval, egyedi kiegészítőkkel, táskákkal, bizsukkal várja kedves vásárlóit. Szezononként állandóan megújuló modelljeinket, melyek kisszériás, elegáns öltözéket képviselnek, kínáljuk üzleteinkben. Boltjainkban kellemes környezet és nagyon figyelmes kiszolgálás várja kedves vevőinket. EMPORIUM márkánk a klasszikus eleganciát,valamint új AURA márkánk a lendületes, sportos, fiatalos stílust képviseli.


  Részletek
 • 8. Pannon - Flax Győri Lenszövő NyRt.

  9027 Győr, Kandó K. u. 1.

  Cégünk méteráru, lakástextil, szövet és kelme gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Lucido Kft.

  1161 Budapest, Sashalom u. 5.

  Cégünk 15 éve importálja és folyamatosan bővíti termékeit, amely a gyerek és felnőtt típusokat is magába foglalja. Termékeink a krepp, az üveg, a lykra, a necc, a pamut, a mikrofibra és az akril alapanyagkból tevődnek össze és a divatszínek teljes kavalkádját magába foglalja. Egyes termékeinkből 30-nál is több színt forgalmazunk.


  Részletek
 • 10. Palome Bt.

  1105 Budapest, Szt. László tér 6.

  Cégünk francia és olasz divatáru kínálattal várja kedves vásárlóit. Molett kollekciónk is bő kínálattal és kiegészítőkkel várja érdeklődőit és vásárlóit. Nálunk a minőség a cégér!


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak