Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

növényolajprés

kifejezésre
1

Növényolajprés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Bucsin Kft.

  7133 Fadd, Széchenyi u. 1/b

  Tevékenységeink: faházak kivitelezése és tervezése, faipari termékek, lakatosipari termékek gyártása, forgalmazása és élelmiszeripari gépek gyártása tartozik a tevékenységeink közé.


  Részletek
 • 2. Szimmetria Kft.

  5300 Karcag, Kisújszállási út 308.

  A SZIMmetria Kft. a SZIM Karcagi Gépgyár Rt. privatizációja során 1993-ban jött létre. Alapítói és tulajdonosai kizárólag magánszemélyek, akik a társaság vezető tisztségviselői is.
  Tevékenységi köre két nagy területre osztható:
  - hidegsajtolású kisüzemi növényolajgyártás gépi berendezéseinek gyártása ( a belföldi piacon vezető pozicióban)
  - különféle megmunkálógépek alkatrészeinek és lemezszerkezeteinek gyártása export piacokra.


  Részletek
 • 3. Unimatika Ipari Irányítástechnikai Kft.

  1097 Budapest, Bárd u. 5.

  Az UNIMATIKA Kft. 1993-ban alakult vállalkozás, amely folyamatirányító rendszerek kivitelezésével, gyártásautomatizálásával foglalkozik.


  Részletek
 • 4. MŰTERV Műszaki Fejlesztési és Szolgáltató Bt.

  6724 Szeged, Ág u. 3.

  A Műterv Bt. 1990 óta komplex mérnöki és egyéb ipari szolgáltatásokkal várja ügyfeleit. Partnereink hazai és nemzetközi ipari vállalkozások - főleg gyártásautomatizálási és gépészeti fejlesztési tevékenységünkre tartanak igényt, de több más jellegű projekt (pl. ipari vízhűtő rendszerek, felügyeleti rendszerek, ipari klímarendszerek stb.) tervezésében és megvalósításában vettünk részt. Berendezéseinkbe csak neves gyártók termékeit építjük. Munkánkat több hazai vállalkozás tevékenysége segíti. Mérnökeink mind...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak