Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

84 db találat

néptánc

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Néptánc keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Tudásfa Tanoda Alapítványi Óvoda

  Tudásfa Tanoda Alapítványi Óvoda - Néptánc - Tudakozó.hu Tudásfa Tanoda Alapítványi Óvoda - Néptánc - Tudakozó.hu Tudásfa Tanoda Alapítványi Óvoda - Néptánc - Tudakozó.hu Tudásfa Tanoda Alapítványi Óvoda - Néptánc - Tudakozó.hu Tudásfa Tanoda Alapítványi Óvoda - Néptánc - Tudakozó.hu Tudásfa Tanoda Alapítványi Óvoda - Néptánc - Tudakozó.hu Tudásfa Tanoda Alapítványi Óvoda - Néptánc - Tudakozó.hu Tudásfa Tanoda Alapítványi Óvoda - Néptánc - Tudakozó.hu Tudásfa Tanoda Alapítványi Óvoda - Néptánc - Tudakozó.hu Tudásfa Tanoda Alapítványi Óvoda - Néptánc - Tudakozó.hu Tudásfa Tanoda Alapítványi Óvoda - Néptánc - Tudakozó.hu Tudásfa Tanoda Alapítványi Óvoda - Néptánc - Tudakozó.hu

  2100 Gödöllő, Tél utca 1.

  Az Alapítvány 1997. augusztusától kezdte működését Gödöllőn. Egy kertvárosi 120 m2-es, korszerűen felszerelt ingatlanban mely 400 négyszögöles parkosított, fa játékokkkal teli udvarban helyezkedik el.
  Az óvoda 40 gyerekkel működik, mely 3 csoportra oszlik. A gyerekekkel 4 állandó pedagógus, 2 dadus valamint 6 óraadó munkatárs foglalkozik (fejlesztő pedagógus+logopédus, néptánc, lovász, angol, agyagozás választható: hittan, karate, jazz balett).
  Az óvoda természetközpontú programot dolgozott ki, mely a 4...


  Részletek
 • 2. Gyulai Várszínház

  Gyulai Várszínház - Néptánc - Tudakozó.hu Gyulai Várszínház - Néptánc - Tudakozó.hu

  5700 Gyula, Kossuth u. 13.

  Közép- Európa egyetlen épen maradt síkvidéki gótikus téglavárában működik 1964 óta nyaranként a Gyulai Várszínház.A színház július 1. és augusztus 15. között tartó évadában esténként a látványos történelmi dráma, a kortárs prózai színház különféle műfajai, az opera, az operett, a balett, a bábszínház, a komolyzene, a jazz, a népzene és a néptánc műfajainak legjobb előadóival és előadásaival várjuk a látogatókat. Az utóbbi években a hazai művészek mellett világsztárok is fellépnek a Várszínház programjaiban....


  Részletek
 • 3. Japán-Magyar Életfa Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola

  Japán-Magyar Életfa Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola - Néptánc - Tudakozó.hu

  8360 Keszthely, Vaszary Kolos u. 12.

  Intézményünk 8 osztályos, személyiségközpontú nevelést adó alapítványi magániskola és zeneiskola.


  Részletek
 • 4. Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

  Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Néptánc - Tudakozó.hu

  1131 Budapest, József Attila tér 4.

  Az Amiga klubtól a zártkörű rendezvényekig, az angol nyelvű csevegéstől a szakoktatásig, nálunk majdnem mindent megtalál vagy megszervezhet, ami kedvére való.


  Részletek
 • 5. Váci Utcai Ének-Zenei Általános Iskola

  Váci Utcai Ének-Zenei Általános Iskola - Néptánc - Tudakozó.hu

  1056 Budapest, Váci u. 43.

  A Váci Utcai Ének-Zenei Általános Iskola szeretettel várja mindazon gyerekek jelentkezését, akik érdeklődnek az EMELT SZINTŰ ÉNEK-ZENEI, ANGOL NYELVI ÉS INFORMATIKAI OKTATÁS IRÁNT, ÉS AKIK SZÁMÁRA EGYARÁNT FONTOS A TANULÁS, A CSALÁDIAS LÉGKÖR ÉS A VÁLTOZATOS SZABADIDŐS PROGRAMOK.
  Bővebb információért kérem kattintson weblapcímünkre!


  Részletek
 • 6. Gyerkőc Magánóvoda

  1202 Budapest, Lázár u. 9.

  Cégünk óvodát üzemeltet.


  Részletek
 • 7. Bartók Táncegyüttes

  1119 Budapest, Etele út 55.

  Az 1958-ban alapított BARTÓK táncegyüttest 1992 óta támogatja a fővárosi önkormányzat és a Bartók kultúrális egyesület. Az együttes székhelye a Budapesti Kultúrközpontban van.


  Részletek
 • 8. Halászkert Vendéglő

  8220 Balatonalmádi, Martinovics u. 24.

  Cégün a vendéglátás területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 9. Vidróczki Néptáncegyüttes

  3200 Gyöngyös, Barátok tere 3.

  Néptáncegyüttesünk elődje az 1950-es évek elején, nagyrészt a MÁV Kitérőgyártó Üzemi Vállalat fiatal dolgozóiból vagy a dolgozók gyermekeiből verbuválódott néptánccsoport volt.


  Részletek
 • 10. Bukfenc Magánóvoda

  1202 Budapest, Hunyadi János tér 12-14.

  A Bukfenc magánóvoda 2000-ben nyitotta meg kapuit. Az épület 180 m2-es, Pesterzsébet zöldövezetében, családi házak között található. Nyitva tartás: 6.00-18.00-ig. Óvodánk két csoporttal működik, a maximális gyermeklétszám 15-15 fő. Öt főiskolát végzett óvodapedagógus, két szakképzett dajka, valamint kertész és takarítónő alkotja a személyi állományunkat, s ők gondoskodnak arról, hogy a gyermekek minden nap jókedvűen érkezzenek az óvodába. Csoportszobáink esztétikusan berendezettek, egyik csoportunk galériáz...


  Részletek