Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

munkavédelmi szaktanácsadás

kifejezésre
1 | 2

Munkavédelmi szaktanácsadás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Vektor Munkavédelmi, Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft.

  Vektor Munkavédelmi, Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. - Munkavédelmi szaktanácsadás - Tudakozó.hu Vektor Munkavédelmi, Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. - Munkavédelmi szaktanácsadás - Tudakozó.hu Vektor Munkavédelmi, Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. - Munkavédelmi szaktanácsadás - Tudakozó.hu Vektor Munkavédelmi, Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. - Munkavédelmi szaktanácsadás - Tudakozó.hu Vektor Munkavédelmi, Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. - Munkavédelmi szaktanácsadás - Tudakozó.hu Vektor Munkavédelmi, Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. - Munkavédelmi szaktanácsadás - Tudakozó.hu Vektor Munkavédelmi, Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. - Munkavédelmi szaktanácsadás - Tudakozó.hu Vektor Munkavédelmi, Műszaki Fejlesztő és Gyártó Kft. - Munkavédelmi szaktanácsadás - Tudakozó.hu

  1095 Budapest, Soroksári út 164.

  Tevékenységünk:
  - Védő-,munka-, formaruházat gyártása és forgalmazása.
  - Egyéni védőeszközök:fejvédő, arcvédő, szemvédő, légzésvédő, hallásvédő, kézvédő, lábvédő valamint leesés elleni eszközök forgalmazása,
  - Leesés ellen védő eszközök bevizsgálása
  -szaktanácsadás, termék és szolgáltatásfejlesztés

  Minőségbiztosítás-garancia:

  1996. évtől bevezettük az MSZ EN ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszert és ezt azóta minden évben auditáljuk.
  2001. évtől a NATO AQAP 2110 minőségbiztosítási rendszert alk...


  Részletek
 • 2. FEUerGO Kft.

  8300 Tapolca, Somogyi B. u. 1.

  A cégek működtetéséhez szükséges előkészítő és ellenőrző szolgáltatást nyújtjuk tűz-, munka- és környezetvédelmi területeken. Harmincéves szakmai tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált szakértőinkkel országos hatáskörben dolgozunk.


  Részletek
 • 3. Lupek és Társa Bt.

  7800 Siklós, Pécsi u. 10.

  Cégünk 9 éve több éves tapasztalattal teljeskörű tűz- és munkavédelmi tevékenységgel, szaktanácsadással foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Human Rent Magyarország Kft.

  1139 Budapest, Váci út 99.

  A Humán Rent Magyarország Kft. hazánk egyik vezető munkaerő-kölcsönző vállalata. A folyamatos fejlesztésekkel elértük, hogy felelősséggel vállalhatjuk bármely cég komplett munkaerő-gazdálkodásának működtetését. Olyan szolgáltatási modulrendszert alakítottunk ki, melyből igényeik szerint válogathatnak Partnereink. Szolgáltatási listánk jelenleg 32 tevékenységet foglal magába.
  Jelenlegi belső állományunk 200 fő, a kölcsönzött állományunk pedig meghaladja a 6000 főt, ezzel a második helyet foglaljuk el a sze...


  Részletek
 • 5. Dózsa Művelődési Ház

  1173 Budapest, Pesti út 113.

  A Dózsa Művelődési Ház Budapest egyik zöldövezetes peremkerületében, a XVII. kerületben, Rákoskeresztúron található. Évek alatt kialakult a Dózsa sajátos arculata, tevékenységünkben kiemelkedő szerepet kapott a mozgás és táncművészet, a jazz-zene népszerűsítése, valamint a magyar ütőhangszeres kultúra bemutatása, fejlesztése.


  Részletek
 • 6. Creato 2005 Kft.

  9700 Szombathely, Szedres u.18

  Vállalkozásunk elektromos és elektronikai hulladékgyűjtéssel, elektromos és elektronikai hulladék előkezelésével, kezelésével, fémhulladék kereskedelemmel, munkavédelmi szaktanácsadással, veszélyes hulladék szállításával és előkezelésével foglalkozik.


  Részletek
 • 7. Tűzoltó Kft.

  1094 Budapest, Tűzoltó u. 79.

  A társaság tevékenységi köre elsősorban tűzoltó készülékek és tűzcsap szerelvények karbantartása, forgalmazása és időszakos ellenőrzése a mindenkor hatályos törvények és szabványelőírások alapján.


  Részletek
 • 8. Akusztika Mérnöki Iroda Kft

  1116 Budapest, Kalotszeg u. 11. Fsz. 2.

  Társaságunk arra törekszik, hogy magas színvonalú szolgáltatások nyújtásával hozzájáruljon a környezet és a munkahely védelméhez,
  valamint korrekt üzleti kapcsolat kialakításával partnerei és megrendelői szolgálatában álljon.


  Részletek
 • 9. Anro 3000 Net Kft.

  4220 Hajdúböszörmény, Györössy kert 25 ll/9.


  Részletek
 • 10. Tűzvédelem 2002 Bt.

  1157 Budapest, Zsókavár u. 34. 5/22.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak