Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

mozitechnikai eszköz

kifejezésre
1

Mozitechnikai eszköz keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. DNN Professional Graphics Kft.

  DNN Professional Graphics Kft. - Mozitechnikai eszköz - Tudakozó.hu DNN Professional Graphics Kft. - Mozitechnikai eszköz - Tudakozó.hu DNN Professional Graphics Kft. - Mozitechnikai eszköz - Tudakozó.hu DNN Professional Graphics Kft. - Mozitechnikai eszköz - Tudakozó.hu DNN Professional Graphics Kft. - Mozitechnikai eszköz - Tudakozó.hu DNN Professional Graphics Kft. - Mozitechnikai eszköz - Tudakozó.hu

  1071 Budapest, Peterdy u. 15.

  A DNN Professional Graphics Kft. a vetítéstechnikai rendszerek egyik legismertebb hazai szállítója. A professzionális kijelzőeszközök piacán hosszú évek óta az élvonalban képviseli ennek a területnek világviszonylatban is híres márkáit. Közvetlen gyári kapcsolattal ajánlja a NEC, a CASIO, az OPTOMA a CHRISTIE DIGITAL termékeit. Küldetésünk olyan magas szintű, professzionális prezentációs megoldások megalkotása, amelyek partnereink széleskörű elvárásaihoz teljes mértékben igazodnak és figyelembe veszik egye...


  Részletek
 • 2. DP Music Sound & Light Kft.

  DP Music Sound & Light Kft. - Mozitechnikai eszköz - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Gyár u. 2.

  Cégünk hangtechnikával, fénytechnikával és színpadtechnikával áll ügyfelei rendelkezésére. További hasznos információért kérjük keresse fel weboldalunkat!


  Részletek
 • 3. Storm Audio Kft.

  4220 Hajdúböszörmény, Külső Hadházi út 12.

  A Storm Audio Kft. egy francia hangtechnikai cég társvállalata. A nizzai székhelyű cég mintegy 9 éve foglalkozik hangfalak gyártásával. Az utóbbi években Magyarországon kívül számos ország piacán sikerrel jelent meg termékeivel. A Magyarországon gyártott és forgalmazott nagy teljesítményű professzionális hangszóróinkat és hangfalainkat szórakozóhelyek, előadótermek, színházak, mozik, iskolák, templomok, sportlétesítmények, zenekarok hangosításához ajánljuk, melyekre 2 év garanciát vállalunk. A Kerozin együt...


  Részletek
 • 4. Swing Bt.

  1134 Budapest, Lehel út 23.

  A Swing Bt. hangtechnikával foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Vision Kereskedőház Kft.

  1095 Budapest, Soroksári út 48.

  Cégünk foglalkozik vetítéstechnikával, fény-, hang-, lézertechnikával, illetve az országban egyedülálló panorámakép vetítéssel is, amivel akár 32 db vetítővel tudunk egy folyamatos, egybefüggő képet alkotni.


  Részletek
 • 6. Kopexco Kft.

  1143 Budapest, Stefánia út 32.

  A KOPEXCO közel egy évtizede képviseli a Szlovéniai VEGA írásvetítő gyárat Magyarországon.


  Részletek
 • 7. Xenoton Kft.

  1225 Budapest, Pintyőke u. 6.

  Professzionális mozifilm vetítő- és hangrendszerek importja, reexportja, telepítése, szervize Közép- és Kelet-Európában.


  Részletek
 • 8. H.G. Event Technics Rendezvénytechnikai Kft.

  1071 Budapest, Lövölde tér 7.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak