Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

mozgásművészeti tanfolyam

kifejezésre
1

Mozgásművészeti tanfolyam keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Bókay Kert Főépület

  Bókay Kert Főépület - Mozgásművészeti tanfolyam - Tudakozó.hu Bókay Kert Főépület - Mozgásművészeti tanfolyam - Tudakozó.hu Bókay Kert Főépület - Mozgásművészeti tanfolyam - Tudakozó.hu Bókay Kert Főépület - Mozgásművészeti tanfolyam - Tudakozó.hu Bókay Kert Főépület - Mozgásművészeti tanfolyam - Tudakozó.hu Bókay Kert Főépület - Mozgásművészeti tanfolyam - Tudakozó.hu Bókay Kert Főépület - Mozgásművészeti tanfolyam - Tudakozó.hu Bókay Kert Főépület - Mozgásművészeti tanfolyam - Tudakozó.hu Bókay Kert Főépület - Mozgásművészeti tanfolyam - Tudakozó.hu

  1181 Budapest, Szélmalom u. 33.

  A Bókay Kert a 10 hektáros parkjában páratlan lehetőségeket nyújt a kikapcsolódásra. Területén található az uszoda egy fedett és egy élményelemekkel felszerelt szabadtéri medencével, infra és finn szaunával, álló szoláriummal, masszázzsal, ezen kívül teniszpályák, mű sífelvonó pálya, fitness center, játszótér. A Szabadtéri színpad nyáron várja az érdeklődőket koncertekkel, színházi előadásokkal. A központtól egy kényelmes sétával érhető el a Rózsa Művelődési Ház a művelődési házak klasszikus program kínálat...


  Részletek
 • 2. Ady Endre Művelődési Központ

  1043 Budapest, Tavasz u. 4.

  Művelődési központunk szórakoztató és kulturális rendezvényekkel várja az érdeklődőket.


  Részletek
 • 3. Orkesztika Alapítvány

  1124 Budapest, Levendula u. 12.

  Az Orkesztika az emberi test természetes felépítésén és mozgásán alapuló, a szellem szabad működése által vezérelt általános és nyitott mozdulat- és viselkedésrendszer, amelyet dr. Dienes Valéria fejlesztett tovább és foglalt össze. Dr. Dienes Valéria életművének ápolása alapítványunk fő célja.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak