Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

mosoda üzemeltetése

kifejezésre
1

Mosoda üzemeltetése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mietwasch Kft

  2117 Isaszeg, Április 6. u. 58

  A német Mietwash GmbH által 2000-ben alapított Mietwash Kft. a 2002. évben tulajdonosváltás következtében 100% magyar tulajdonú céggé alakult, megtartva beszerzési, technikai illetve support kapcsolatait a volt anyavállalattal. Isaszegi telephelyünkön 80 db azonnal üzembe helyezhető gépet tárolunk, amely folyamatos szolgáltatásunk alapját és garanciáját képezi .


  Részletek
 • 2. Liliom Textilápoló Szalon

  1094 Budapest, Liliom u. 7-9.

  Önkiszolgáló mosás és szárítás Magyarszágon egyedi szolgáltatásként a Liliom Textilápoló Szalonban. Emellett megrendelhető szolgáltatásainkkal (mosás, vegytisztítás, vasalás, varrás, szőnyegtisztítás, bőr- és szőrmetisztítás) várjuk kedves lakossági és intézményi megrendelőinket. A tisztaságot kínáljuk!


  Részletek
 • 3. Kovács Mosoda Kft.

  5000 Szolnok, Liget u. 4.

  Telephely 1. : 5000 Szolnok Gyermekváros u. 1.
  Telephely 2. : 5000 Szolnok Mészáros u. 30. fsz./A
  Cégünk főként mosással foglalkozik, valamint razant kendők tisztításával. Munkánkat a megbízhatóság és a minőségi kiszolgálás jellemzi.


  Részletek
 • 4. In-Clean Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1043 Budapest, Aradi u. 16.

  Cégünk, az In-Clean Kft. különböző létesítmények - elsősorban élelmiszeripari üzemek- komplex takarítási feladatainak megszervezésére és ellátására szakosodott.


  Részletek
 • 5. VILLKESZ Villamosipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1138 Budapest, Révész u. 18.

  A társaság fő tevékenysége a villamos erőművek üzemeltetéséhez kapcsolódó karbantartási és szolgáltatási feladatok ellátása.


  Részletek
 • 6. Haris Mosoda

  1223 Budapest, Móricz Zsigmond út 47/b.


  Részletek
 • 7. FPW Kft.

  8700 Marcali, Puskás T. u. 33.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak