Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

mixeres készbeton szállítása

kifejezésre
1

Mixeres készbeton szállítása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Betontransz 2000 Kft.

  2400 Dunaújváros, Béke tér 3.

  Társaságunk 1991-ben alakult a 26.sz. Állami Építőipari Vállalat valamint hat magánszemély részvételével. A 80%-os állami tulajdon 1993-ban került az alapító magánszemélyek tulajdonába. A KFT-nek jelenleg három magánszemély tulajdonosa van. A vállalkozásunk ügyvezetője a 80-as évek elején került az akkor még állami tulajdonban lévő gyárba és ettől kezdve töretlenül irányítja azt.
  Vállalatunk fő tevékenysége transzportbeton gyártás, ennek keverődobos mixer gépkocsikkal valamint billenőplatós tehergépkocsikk...


  Részletek
 • 2. Be-Pump Kft.

  2030 Érd, Gyertyánfa u. 2.

  Célul tűztük ki, hogy a Be-Pump Kft. fő tevékenységét, - mely a készbeton bedolgozása mobil betonszivattyúval - az ország legnagyobb építkezésein, a legjobb minőségben és a legjobb gépekkel mi fogjuk végezni. Betonszivattyú rendelés: 06-30/9348-421.


  Részletek
 • 3. Balla István egyéni vállalkozó

  5100 Jászberény, Magyar u. 2.

  Vállalkozásom 14 éve működik, elsősorban belföldi teherfuvarozással foglalkozom.


  Részletek
 • 4. Betongép Kft.

  3200 Gyöngyös, Ipar u. 6.

  Cégünk a BETONGÉP Szolgáltató és Kereskedelmi KFT 1991-ben alakult. Magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely Heves megye egész területén tevékenykedik. Fő profilja a transzport beton előállítása igény szerinti helyszínre szállítással.
  Egerben, Gyöngyösön és Hatvanban telepített betonüzemünk működik. Rendelkezünk 1 db HAÁSZ-60 és 1 db LIEBHERR MOBILMIX 60 típusú m o b i l i z á l h a t ó betonkeverővel, melyek az ország bármely részén felállíthatók.
  Az igénynek megfelelő mixer és betonszívattyú kapacitás...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak