Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

mixeres betonszállítás

kifejezésre
1

Mixeres betonszállítás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. DBK-Földgép Építés Kft.

  DBK-Földgép Építés Kft. - Mixeres betonszállítás - Tudakozó.hu DBK-Földgép Építés Kft. - Mixeres betonszállítás - Tudakozó.hu DBK-Földgép Építés Kft. - Mixeres betonszállítás - Tudakozó.hu

  1181 Budapest, Zádor u. 4.

  A Duna Beton és Kavics Kft. mosott, osztályozott anyagból gyárt 5 frakciós szerkezetű készbetont, számítógép által vezérelt keverőrendszerrel folyamatosan, kiváló minőségben. Útterelő elemeket gyártunk, forgalmazunk és bérbeadunk.


  Részletek
 • 2. Topa és Társa Kft.

  Topa és Társa Kft. - Mixeres betonszállítás - Tudakozó.hu Topa és Társa Kft. - Mixeres betonszállítás - Tudakozó.hu Topa és Társa Kft. - Mixeres betonszállítás - Tudakozó.hu Topa és Társa Kft. - Mixeres betonszállítás - Tudakozó.hu Topa és Társa Kft. - Mixeres betonszállítás - Tudakozó.hu

  7090 Tamási, Szabadság út. 69. fsz. 4.

  Cégünk 2003-ban alakult, mint építési korlátolt felelősségű társaság, elkötelezve a minőségi munkák végzésére.


  Munkáinkat saját létszámmal illetve kialakult alvállalkozói kapcsolattal végezzük el. Cégünk átlagban 40 főállású alkalmazottal működik.

  Kivitelezői munkáinkat rendszerint komplett szolgáltatásként, akár tervezéssel együtt is vállaljuk. Természetesen beletartozik a szaktanácsadás is, legyen az új vagy használt épület.

  A piaci elvárásoknak megfelelően bővítettük tevékenységi körünket és...


  Részletek
 • 3. CS és L Kft.

  CS és L Kft. - Mixeres betonszállítás - Tudakozó.hu

  8300 Tapolca, Halápi u. 33.

  Cégünk fő tevékenysége az építőipari kivitelezés, emellett építőanyag értékesítésével is foglalkozunk.


  Részletek
 • 4. Wellness International Network Magyarország Kft.

  1137 Budapest, Szent István Park 5.

  Üdvözöljük önt a masszázs-medence, sauna és egyéb wellness termékek web-áruházában! Ön jelenleg több mint fél száz kiváló minőségű masszázs-kádat és medencét, valamint 30 infra szauna kabint, tucatnyi finn szauna kabint, medical, wellness és sok egyéb szaniter és masszázs termékeket talál bemutatótermünkben, és az internetes vásárlási szokásokhoz igazodva, szenzációs árakon juthat hozzá a legmodernebb és legigényesebben gyártott termékeinkhez. Amennyiben kérdése merülne fel a vásárlással vagy felszereltségg...


  Részletek
 • 5. Dupunk Fuvarozási és Szolgáltató Kft.

  3412 Bogács, Bosnyák Árok u. 55.

  Szekszard és környékén fuvarozzon Farpék Tiborral!


  Részletek
 • 6. Be-Pump Kft.

  2030 Érd, Gyertyánfa u. 2.

  Célul tűztük ki, hogy a Be-Pump Kft. fő tevékenységét, - mely a készbeton bedolgozása mobil betonszivattyúval - az ország legnagyobb építkezésein, a legjobb minőségben és a legjobb gépekkel mi fogjuk végezni. Betonszivattyú rendelés: 06-30/9348-421.


  Részletek
 • 7. P-NÍVÓ Kft.

  1151 Budapest, Szántóföld u. 1.


  Részletek
 • 8. BORSOD-BETON Építőanyag Fuvarozó, Betongyártó és Kereskedelmi Kft.

  3527 Miskolc, Besenyoi út. 24.


  Részletek
 • 9. K.V. Transbeton Kft.

  3704 Berente, Ipari u. 2.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak