Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

21 db találat

minőségirányítási rendszer kiépítése

kifejezésre
1 | 2 | 3

Minőségirányítási rendszer kiépítése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. CONSULtech Informatikai és Minőségügyi Tanácsadó Kft.

  CONSULtech Informatikai és Minőségügyi Tanácsadó Kft. - Minőségirányítási rendszer kiépítése - Tudakozó.hu

  3900 Szerencs, Szabadság u. 3/5.

  Cégünk tevékenységi köre - mint ahogy a neve is sugallja - két fő részre bontható, egyrészt MSZ EN ISO 9001:2001-es szabvány szerinti minőségirányítási és HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerek kiépítése, bevezetése, másrészt szoftverrel támogatott minőségügyi rendszerek létrehozása, weblap készítés és egyedi programok fejlesztése.


  Részletek
 • 2. Exqualitas Libri Kft.

  Exqualitas Libri Kft. - Minőségirányítási rendszer kiépítése - Tudakozó.hu

  2400 Dunaújváros, Diófa u. 42/c.

  Társaságunk minőségirányítási, minőségbiztosítási, minőségügyi, környezetirányítási és integrált rendszerek bevezetésével, tanusításra felkészítésével, COMENIUS I. és II. modell tanácsadásával, HACCP tanácsadással foglalkozik. Vállaljuk emellett belső és beszállítói auditok végzését, működő rendszerek rendszerfelügyeleletét. Társaságunk vállalja korábban kiépített minőségügyi rendszerek átvizsgálását és az ISO 9001:2000 szerinti aktualizálását....


  Részletek
 • 3. TQ Consulting Kft.

  1087 Budapest, Kerepesi út 15.

  A TQ Consulting Kft jelenleg az egyik legnagyobb magyar tulajdonban lévő minőségirányítási/vezetési tanácsadó vállalkozás.


  Részletek
 • 4. KTTK Kft.

  1053 Budapest, Kecskeméti u. 13.

  Cégünk a környezetvédelem és a minőségügy területén foglalkozik mérnöki tevékenységgel, oktatással, tanácsadással, felkészítéssel.


  Részletek
 • 5. Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés

  1148 Budapest, Fogarasi út 10-14 .

  Cégjegyzékszám: 01-07-090107.
  Alapítás: 1990. Tagság: Magyar Gépgyártók Országos Szövetsége, Vállalkozók Országos Szövetsége, Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, Európai Hegesztési Szövetség ( EWF ).
  Tanúsítás: MSZEN ISO/IEC 17024
  Személyek tanúsítása:MSZEN 287 és MSZEN 473 szerint,
  MSZEN ISO/IEC 17021 ( Minőségirányítási rendszerek tanúsítása ).


  Részletek
 • 6. Qualimed-IL Kft.

  4024 Debrecen, Kossuth u. 42.

  Cégünk 1998 óta foglalkozik vezetési és minőségügyi tanácsadással. A QUALIMED-IL Fejlesztő Iroda Kft. 100%-os magyar, magántulajdonban lévő vállalkozás. Fő tevékenysége irányítási rendszerek kiépítése, minőségi díjra való felkészítés, stratégiai tervezés, humán erőforrás fejlesztés. 1989 óta szervezünk minőségi, -TQM, -kiválósági konferenciákat, s végzünk képzéseket, bonyolítunk szakmai tréningeket.


  Részletek
 • 7. Qualitech-2000 Minőségfejlesztési és Vezetési Tanácsadó Kft.

  1055 Budapest, Szt. István krt. 11.

  A QUALITECH-2000 Minőségfejlesztési és Vezetési Tanácsadó Kft-t azzal a céllal hozták létre az alapítók, hogy a vezetési tanácsadás, azon belül elsősorban a minőségfejlesztés és a folyamatszervezés terén színvonalas szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek.


  Részletek
 • 8. POLIGONT Mérnöki Szolgáltató Kft.

  8800 Nagykanizsa, Kisberki u. 42.

  A POLIGONT Mérnöki Szolgáltató Kft. segít felkészülni a vállalkozásoknak a hazai és a világpiac által támasztott követelményrendszereknek.


  Részletek
 • 9. BERÉPSZER Kft.

  3516 Miskolc, Simándi P. út 4.

  A BERÉPSZER Bt. 1999. április 13?án alakult meg Miskolcon családi vállalkozásként. Cégünk szakterülete mélyépítési kivitelezési munkálatok végzése, különös tekintettel az ivóvíz- és szennyvízcsatorna-hálózat építés és rekonstrukció, illetve szennyvíztisztító telepek építése, valamint távfűtő távvezetékek primer és szekunder vezetékeinek és az ezekhez kapcsolódó hőközpontoknak a szerelése. Jelentős szaktudással rendelkezünk a gáztöltő üzemek technológiai szereléseinek a megvalósításában. Az elmúlt években j...


  Részletek
 • 10. Lionson Consulting Kft.

  1112 Budapest, Budafoki u. 9-11.

  A LIONSON Consulting Kft. 100%-ban magyar magánszemélyek kezében lévő vállalkozás; jellegzetessége, hogy minden tanácsadója egyben tulajdonos is. Tanácsadóink 1988 óta dolgoznak együtt.
  Működésátvilágítás és működésmodellezés
  - Szervezeti jellemzők feltárása
  - Folyamatok leképezése, kezelése, vizsgálata, hatékonyságjavítás
  - Irányítási rendszerek kiépítése, integrálása, tanúsításra való felkészítése,
  tanúsított irányítási rendszerek felügyelete, karbantartása, fejlesztése
  ? Szervezeti kiválóság orie...


  Részletek