Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

14 db találat

mezőgazdasági szaktanácsadás

kifejezésre
1 | 2

Mezőgazdasági szaktanácsadás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Budapesti Agrárkamara

  Budapesti Agrárkamara - Mezőgazdasági szaktanácsadás - Tudakozó.hu Budapesti Agrárkamara - Mezőgazdasági szaktanácsadás - Tudakozó.hu

  1089 Budapest, Orczy út 6.

  A Budapesti Agrárkamara - a gazdasági kamarákról szóló 1999.évi CXXI.törvény és a közhasznú szervezetekről szóló 1997.évi CLVI.törvény keretein belül látja el feladatait.

  A kamara főbb tevékenységi területei:
  - Pályázatok figyelése
  - Oktatás, képzés, tanfolyamok
  - Gyakorlati képzőhelyek ellenőrzése
  - Kamarai képviselők delegálása szakmai vizsgabizottságokba
  - Tagjai képviselete a helyi Önkormányzatoknál
  - Szakmai utak szervezése
  - Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos feladatok ellátása
  - Szaktanácsadá...


  Részletek
 • 2. KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.

  KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Mezőgazdasági szaktanácsadás - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Mezőgazdasági szaktanácsadás - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Mezőgazdasági szaktanácsadás - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Mezőgazdasági szaktanácsadás - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Mezőgazdasági szaktanácsadás - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Mezőgazdasági szaktanácsadás - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Mezőgazdasági szaktanácsadás - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Mezőgazdasági szaktanácsadás - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Mezőgazdasági szaktanácsadás - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Mezőgazdasági szaktanácsadás - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Mezőgazdasági szaktanácsadás - Tudakozó.hu KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. - Mezőgazdasági szaktanácsadás - Tudakozó.hu

  9121 Győrszemere, Pf. 5., Tényői úti major

  1972-ben Kukorica és Iparnövény Termelési Együttműködés névvel, a kukorica- és a cukorrépa-termelés fejlesztésére alakult, Nádudvaron, amelyet néhány éven belül az összes kultúrára kiterjesztett. Az 1980-as évek elején technológiai fejlesztését szántóföldi zöldségfélékre is kiterjesztette, majd az 1980-as évek közepétől erőteljes öntözésfejlesztési programot valósított meg.
  1972-ben kilenc gazdasággal indult, és 5 év alatt taggazdaságainak száma 400 fölé emelkedett, amelyeknek összes szántóterülete közel ...


  Részletek
 • 3. Hunzag Mezőgazdasági Rendszerfejlesztő és Értékesítő Kft.

  1012 Budapest, Logodi utca 22 / 24

  A Hunzag Kft új-zélandi-magyar vegyesvállaltot az 1982 és 1988 között folyó legeltető állattartási és állattenyésztő gazdaság-fejlesztési állami projekt sikeres befejezését követően, 1989-ben alapították.
  A projektben a Földművelésügyi Minisztérium szerződéses partnereként vettünk részt, új-zélandi mezőgazdálkodási ismereteket, technológiát, berendezéseket és vetőmagokat importáltunk, majd ezeket az elemeket integráltuk a hagyományos magyar állattartási rendszerekbe. A siker mérföldköveként értékelhető pro...


  Részletek
 • 4. Panadditív Kft.

  2040 Budaörs, Gyár u. 2./ 127.épület budaörsi Ipari Park

  A Panadditív Kft. 1996 alakult és 100%-ban magyar magántulajdonú cég. Főbb tevékenységi köre a takarmányadalékok és kiegészítők kereskedelme, többek között a Danisco, a Sloten, a Mambo-Wit, a Kanters, az Avebe,a Nutri-Ad, a BFI, az IQF, a Tefen valamint az Orafti cégek kizárólagos magyarországi forgalmazója.


  Részletek
 • 5. Zoex Kft.

  1112 Budapest, Eper u. 49.

  Cégünk kiterjedt tevékenységi körökkel rendelkezik. További információért kérjük keresse fel weboldalunkat.


  Részletek
 • 6. Mezőgazdasági és Erdészeti Szakképző Intézet, Gyakorlóiskola

  2081 Piliscsaba, József Attila u. 2.

  A Földművelési Minisztérium mezőgazdasági szakiskolájából fejlődött ki a mai oktatási intézmény. A 90-es évekre az univerzális mezőgazdasági és erdőgazdasági gépész képzés lett az iskola fő profilja.
  Iskolánk biztosít szakiskolai, tanfolyami és szakközépiskolai képzést és továbbképzést, angol és német tanfolyamot, akár kollégiumi elhelyezéssel, sportolási és egyéb szabadidős elfoglaltsággal.


  Részletek
 • 7. Polgár Gazdaságok

  9144 Kóny, Soproni u. 4.

  Cégünk mezőgazdasági termeléssel, ezen belül szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 8. Sano-Modern Takarmányozási Kft.

  8000 Székesfehérvár, Gugásvölgyi út 15.

  Cégünk takarmányokkal foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Nemesszalóki Mezőgazdasági Zrt.

  9533 Nemesszalók, Rákóczi u. 34.

  A Nemesszalóki Mezőgazdasági Zrt. Veszprém megye nyugati szélén - 2001-es megalakulá- sa óta gazdálkodik eredményesen.
  Az 1000-nél több tejelő tehenet tenyésztő vállalkozások sorában évek óta a legmagasabb laktációs tejtermelést mondhatjuk magukénak.
  A Zrt. 49 fő magyar természetes személy tulajdonában lévő, 1,5 milliárd Ft saját tőkéjű cég, éves árbevételének 67%-a származik a szarvasmarha ágazatból, átlagos dolgozói létszáma 121 fő, közülük 72-en dolgoznak az állattenyésztésben.
  Jelenlegi állatlétszám...


  Részletek
 • 10. Kunszent Agro-Profit Bt.

  5440 Kunszentmárton, Tompa M. u. 18/a.

  Cégünk 1996-ban családi vállalkozásként alakult. Üzletviteli, mezőgazdasági szaktanácsadással foglalkozunk.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak