Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

mesterséges megtermékenyítés

kifejezésre
1

mesterséges megtermékenyítés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Országos Mesterséges Termékenyítő Zrt.

  Weboldal: http://www.omtrt.hu

  Cégünk 1960-ban alakult. Társaságunk vezette be elsőként az országban a mesterséges termékenyítés technológiáját, melyet -a modern genetika vívmányait felhasználva- folyamatosan fejlesztettünk.

  Vállalatunk tevékenységi köre:
  Szarvasmarha és sertés szaporítóanyag előállítása, forgalmazása
  Tenyésztési, szaporodásbiológiai szaktanácsadás
  Állományelemzések, párosítási tervek készítése
  Szaporító anyag tárolása
  Inszemináló eszközök forgalmazása
  Szaporító anyag kínálatunk
  Társaságunk kiválló szaporító anyagot állít elő, illetve forgalmaz a Magyarországon használt valamennyi szarvasmarha fajtától. Csúcsgenetikát képviselő mélyhűtött hazai és import szarvasmarha spermákkal rendelkezünk a tejelő holstein-fríz,a kettős hasznú magyartarka, valamint a különböző fajtájú húshasznú bikáktól, melyekkel igyekszünk a hazai tenyésztők igényeit teljes mértében kiszolgálni. A jövőben társaságunk import sexált sperma értékesítésével is bővíteni kívánja szolgáltatásait.

  A sertéstenyésztők korszerű igényeit pedig széleskörű kansperma kínálatunkkal kívánjuk kielégíteni.

  Mesterséges termékenyítő állomásaink
  Gödöllőn, a központi szarvasmarha mesterséges termékenyítő állomásunkon, mintegy 120 holstein-fríz illetve magyartarka bikát tartunk, melyek tenyészbikaként, illetve szaporítóanyaguk formájában is exportképesek mind az Európai Unió országaiba (EU kód: H07, H02, H03), mind pedig a többi ország irányába is. Magyarkeresztúron a sertés mesterséges termékenyítő állomásunkon, mintegy 50 tenyészkan tartásával foglalkozunk. A magyarkeresztúri állomás Európai regisztrációs száma: H05 Az állomások legmagasabb szintű technikai felszereltsége, valamint az ISO minősítéssel rendelkező technológia egyaránt a kiváló minőségű sperma előállítást garantálják (fertilitás, állategészségügyi és tenyésztéshigiéniai paraméterek, biztonságos azonosíthatóság) .

  Genetikai program
  Genetikai programunk alapját a hazai, valamint a nemzetközi populációk forrásainak legjobb és legteljesebb kihasználása adja. Évente minden jelentős, illetve a piaci igényeket kiszolgáló fajtából számos fiatal bikacsoportot tesztelünk, az egyes tenyésztőszervezetek tenyésztési programjának, valamint a fajtaszerkezetnek megfelelően. A hazai állományok genetikai előrehaladásának biztosítása érdekében, más európai mesterséges termékenyítő szervezetek közreműködésével is folytatunk párhuzamos ivadékvizsgálatokat. Tesztelünk bikákat Hollandiában, a Cseh Köztársaságban, a Szlovák Köztársaságban, Kanadában, USA-ban, Németországban és Ausztriában is. A hazai tenyészértékek meghatározására szolgáló magyar tenyésztési program egy standard rendszer, mely teljesen kompatibilis a többi Európai Uniós országgal. A tenyészértékek az Interbull rendszernek megfelelően kerülnek átszámításra itthon és külföldön is. A termelésellenőrzést és a tenyészértékek kiszámítását a magyar Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium által felügyelt, független szervezet végzi.

  Egyéb szolgáltatások
  Szaporodásbiológiai szolgáltatásokkal, állományelemzésekkel és párosítási tervek készítésével valamint a mesterséges termékenyítéshez szükséges eszközök forgalmazásával állunk partnereink rendelkezésére.

 • 2. Anivet Állattenyésztési és Állatgyógyászati Kereskedelmi Kft.

  Weboldal: http://www.anivet.hu

  Anivet az állatokért.

 • 3. Nemzeti Lovarda FVM Szakiskola

  Weboldal: http://www.nemzetilovarda.hu

  Szolgáltatásaink: ló mesterséges termékenyítő állomás és anyagforgalmi laboratórium muködtetése, állategészségügyi feladatok ellátása, bérlovarda üzemeltetése, lovak bértartása és kiképzése, mobil lóboxok bérbeadása, lószállítások elvégzése.

 • 4. Kaáli Intézet Ambuláns Nőgyógyászat

  Weboldal: http://www.kaali.hu

  Szakképzett orvosaink, biológusaink és nővéreink kulturált környezetben várják Önt intézetünkben, ahol a legkorszerűbb ellátásban lesz része.

 • 5. FertiCad Kft.

  Weboldal: http://www.ferticad.hu

  A Ferti Cad Kft. elsősorban a lombikbébi programban tölt be jelentős szerepet. A meddőségi központok teljeskörű ellátását végezzük, a táptalajtól kezdve az összes berendezésig. Nagy tapasztalattal, szaktudással, igényesen végezzük munkánkat.

 • 6. Szolnoki Lovasudvar

  Lovastanyánk Észak-Magyarország egyik legszebb természetvédelmi területén fekszik, háborítatlan nádasok, lápok mentén, az ország egyik legnagyobb vízimadár fészkelő és átvonuló területén.

 • 7. Kaáli Intézet Győr

  Weboldal: http://www.kaali.hu

 • 8. Kaáli Intézet Debrecen

  Weboldal: http://www.kaali.hu

 • 9. Pig-boy farm Kft.

 • 10. TAPPANCS állatorvosi rendelő, állateledel és felszerelés

  Weboldal: http://scellus.freeweb.hu/doki.htm

Kapcsolódó kulcsszavak