Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

31 db találat

marketing- és reklámmenedzser képzés

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Marketing- és reklámmenedzser képzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Számalk Szakközépiskola

  Számalk Szakközépiskola - Marketing- és reklámmenedzser képzés - Tudakozó.hu Számalk Szakközépiskola - Marketing- és reklámmenedzser képzés - Tudakozó.hu Számalk Szakközépiskola - Marketing- és reklámmenedzser képzés - Tudakozó.hu

  1119 Budapest, Mérnök u.39.

  Jelenleg iskolánkban informatikai képzések folynak: Általános rendszergazda, Webprogramozó, Informatikai hálózattelepítő - és üzemeltető, Szoftverfejlesztő, Multimédia-alkalmazásfejlesztő, Médiatechnológus asszisztens, Rendszerinformatikus, Számítástechnikai programozó valamint Informatikai statisztikus és gazdasági tervező szakokon. Sikerrel folytatunk még a felnőttek számára Oktatásszervező, E-learning tananyagfejlesztő, Designer és IT mentor kurzusokat. Iskolánk fő profiljába az informatikai képzések tar...


  Részletek
 • 2. Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft.

  Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Marketing- és reklámmenedzser képzés - Tudakozó.hu Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Marketing- és reklámmenedzser képzés - Tudakozó.hu Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Marketing- és reklámmenedzser képzés - Tudakozó.hu

  1134 Budapest, Váci út 39.

  A Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. 1992 óta van jelen a tanfolyam- és konferenciaszervezési, felnőttképzési piacon.
  Cégünk akkreditált felnőttképzési intézmény, akkreditációs számunk: 0232.
  1999. decemberében vezettük be minőségirányítási rendszerünket, melyet 2002. júliusában már az ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsíttattunk.
  Alapító és minősített tagjai vagyunk a Felnőttképzők Szövetségének. Tagjai vagyunk a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, valamint a Közgazdasági ...


  Részletek
 • 3. Griff Humán Management Kft.

  8800 Nagykanizsa, Kölcsey u. 8.

  Cégünk oktatással és tanácsadással foglalkozik.


  Részletek
 • 4. TESZT Kft.

  TESZT Kft. - Marketing- és reklámmenedzser képzés - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Kossuth u. 10.

  Az adatbázis-üzemeltetés területén jelenleg ~50-70 cég tevékenykedik, jobb és kevésbé jó szolgáltatásokkal, de döntsön Ön az érveink után, kivel folytat kampányát a jövőben:

  Tény, hogy nem mi vagyunk a legolcsóbbak. /a legdrágábbak sem/ Mi is tudnánk olcsóbban adni, de akkor a minőséghez kellene nyúlnunk, amit az Önök érdekében nem teszünk.
  Az elmúlt 2 évben abszolút piacvezetővé váltunk, melynek eredményeképp napi 30-35.000 egyedi látogatója van az oldalunknak.
  Mivel elsők között indultunk el ezen a ...


  Részletek
 • 5. SBTL Kft. - Manage Business School

  1139 Budapest, Nővér u. 8.

  A Manage Business School - a rendszerváltozás utáni évtized magyar oktatói tapasztalataiból okulva és a munkaerőpiac változásait, igényeit figyelemmel kísérve - új színt kíván vinni a hazai felnőttképzésbe.


  Részletek
 • 6. Lengyel Gyula Kereskedelmi Szakközépiskola

  1089 Budapest, Friss utca 2.

  Az iskola a József Attila lakótelepen, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. Bátran állíthatjuk, hogy a lakótelep Budapest egyik legszebben rendben tartott, parkosított lakótelepe.


  Részletek
 • 7. Proximus OTK Kft.

  8000 Székesfehérvár, Budai u. 33.

  Cégünk a külkereskedelem és kapcsolódó területein 13 éve képez szakembereket Székesfehérváron.

  Proximus=jövő=Proximus.


  Részletek
 • 8. Oktatási Centrum

  6500 Baja, Szent Antal utca 23/b.

  Cégünk felnőttoktatással foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Somfai Magániskola

  1072 Budapest, Rákóczi út 8/b.

  Szerezzen piacképes szakképesítést a Somfai Magániskolában!


  Részletek
 • 10. Perfekt Rt. - Kaposvár

  7400 Zselickislak, Kossuth L. ul 1-9.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak