Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

marhavágás

kifejezésre
1

Marhavágás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Zalahús Rt.

  8900 Zalaegerszeg, Balatoni út 5-7.

  A ZALAHÚS Rt. alapanyag-termeléssel, felvásárlással, sertés- és marhavágással, csontozással, húskészítmény előállítással és értékesítéssel foglalkozó, 100%-os magyar tulajdonban lévő részvénytársaság.


  Részletek
 • 2. HAJDÚ-HÚS Rt.

  3381 Pély, Külterület

  Cégünk a húsfeldolgozás területén tevékenykedik, főleg sertéshússal foglalkozunk.


  Részletek
 • 3. Lampek Húsipari és Kereskedő Kft.

  7130 Tolna, Árpád u. 16/1.

  Cégünk 1991-ben családi vállalkozásként alakult. Az élőállat felvásárlástól a késztermék elkészüléséig teljeskörű húsipari tevékenységet végzünk szakszerű módon, kisvállalkozóként. Célunk a hagyomány és a tájjeleg megőrzése az ízekben.


  Részletek
 • 4. AVENTA 96 Kft.

  1146 Budapest, Hermina u. 17/c

  Az AVENTA 96 Kft. 1996 április 16.-án alakult budapesti székhellyel, németországi telephellyel. Fő tevékenységi körünk a húsfeldolgozás és a szerkezetszerelés.
  Fizikai állományunk nagy részét külföldön, elsősorban Németországban foglalkoztatjuk. Húsipar területén alvállalkozóként több nagy német húsüzemben, jól felkészült magyar szakemberekkel sertés-, marhacsontozást, marhavágást és sertésfej-csontozást végzünk.


  Részletek
 • 5. Kozma Hús Kft.

  3000 Hatvan, Homok utca 1.

  A Kozma Hús Kft. felajánlja eladásra vagy bérletre vágóhíd és húsüzemét, amely jelenleg is üzemel és a szükséges engedélyek birtokában van. Vágóhídunk kapacitása 100 db sertés naponta.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak